Για μπότοξ σιδηρά πεθερά top πολιτικού!

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να αφεθεί στα θαυματουργά χέρια του «Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής»

Must Read

Μπορεί ο γαμπρός της να έτρεχε σε περιοδείες ανά την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές, όμως η γηραιά πεθερά του συγκεκριμένου ισχυρού πολιτικού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», δεν είχε αγωνίες που άπτονται της πολιτικής και των εκλογικών αποτελεσμάτων, αλλά της… πλαστικής χειρουργικής!

Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η φιλότεχνη πεθερά, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αφέθηκε στα χέρια Θεσσαλονικιού «ταχυδακτυλουργού της ομορφιάς», τον οποίο εμπιστεύονται δεκάδες κυρίες της κοσμικής Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για να της δώσει τη χαμένη εδώ και πολλές δεκαετίες λάμψη, εξαφανίζοντας τα ίχνη του χρόνου από το ζαρωμένο πρόσωπό της!

Ο συγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πλαστικούς της χώρας, έχοντας το μότο «H ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση», ως επιστέγασμα των ιατρικών του παροχών, και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο: από κυρίες του επιχειρείν και της πολιτικής, και wannabe στάρλετ που θέλουν να διεισδύσουν στον χώρο της showbiz, μέχρι φτασμένες καλλιτέχνιδες που επιζητούν εναγωνίως την… ανανέωση στη μάχη τους εναντίον του χρόνου!

Δεκάδες πετυχημένες επεμβάσεις

Αλλωστε ο συγκεκριμένος επιστήμονας, πέρα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω των αναρίθμητων επιτυχημένων επεμβάσεών του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική! Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο πρώτος που στα μέσα της δεκαετίας του ’80 πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα, ενώ ήταν ο πρώτος που έφερε στη χώρα μας καινοτόμες μεθόδους για το λίφτινγκ και τη λιπογλυπτική! Αυτόν τον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό εμπιστεύτηκε και η «σιδηρά πεθερά» του πολιτικού πρώτης γραμμής, που προφανώς στους κύκλους όπου κινείται δεν έχει έγνοιες που έχουν άλλες συνομήλικές της των πιο… λαϊκών στρωμάτων (από το αν θα πάρουν μισό κιλό φέτα για την οποία έγινε της… κακομοίρας στη Βουλή, μέχρι αν θα βγάλουν τον μήνα με την πενιχρή σύνταξή τους)!

Οι έγνοιες της ήταν πώς θα συνεφέρει το γηρασμένο πρόσωπό της, στο οποίο ο χρόνος φέρθηκε πολύ σκληρά! Θέλοντας λοιπόν να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της άρπαξε ο αδίστακτος χρόνος, υιοθέτησε κι εκείνη το μότο του διακεκριμένου πλαστικού και πέταξε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έχοντας ήδη κλείσει το ραντεβού για μεγάλο ιατρικό κέντρο της πόλης, στο οποίο κάνει τα «θαύματά του ο Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής»!

Και στην περίπτωσή της ο «μάγος του μπότοξ» έκανε το θαύμα του, όπως σχολίαζε ο κύκλος της όταν την αντίκρισε άμα τη επιστροφή της στην πρωτεύουσα μετά την πετυχημένη παρέμβαση στο πρόσωπό της. Ακόμα και ο γαμπρός και η κόρη της, όταν την είδαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους, με την ίδια πλέον να μπορεί με αυτοπεποίθηση να παρίσταται στα καλέσματα του κύκλου της…

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This