Τόλης Βοσκόπουλος: Χέρι χέρι η χήρα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου στο μνημόσυνο για τα 3 χρόνια

Must Read

Τρία χρόνια συμπληρώνονται στις 19 Ιουλίου από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στο πανελλήνιο και αφήνοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο φτωχότερο. Τρία χρόνια μεγάλης απώλειας μετρούν η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή Αντζελα Γκερέκου και η μονάκριβη κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου. Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα και κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, εμφανίστηκαν χθες, 14 Ιουλίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Η Αντζελα Γκερέκου με τη Μαρία Βοσκοπούλου

Η γνωστή πολιτικός και πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Γης της ελιάς» έφτασε λίγο πριν από τις 11.30, τραβώντας επάνω της τα φλας και τα βλέμματα. Πέρα από το χέρι της κόρης της Μαρίας, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της στον χώρο της υποκριτικής, η Αντζελα κρατούσε κι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο άφησε στο μνήμα του Τόλη Βοσκόπουλου, εμφανώς συγκινημένη. Στο μνημόσυνο έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους και η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου.

Αννα Φόνσου

Ηταν 19 Ιουλίου 2021 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 χρονών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 11 Ιουλίου, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε διακομιστεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. «Υπάρχει παντού, δεν λείπει. Ο άνθρωπος που αγαπάμε δεν λείπει και δεν φεύγει ποτέ, συνεχίζουμε να τον αγαπάμε και να τον σκεφτόμαστε με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη ζωή και στη μετά ζωή» δήλωσε η Αντζελα Γκερέκου, μιλώντας για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου πριν από λίγους μήνες.

Η ίδια είχε αναφερθεί παλαιότερα και στον τρόπο που διαχειρίστηκε την απώλειά του. «Είναι αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο όταν πρόκειται για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μια γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Αντζελα Γκερέκου γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1995, όταν εκείνη πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή στην πρεμιέρα του στο κέντρο «On The Rocks», στη Βάρκιζα. Περίπου έναν χρόνο μετά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τους τον Τέρενς Κουίκ, ενώ η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, ήρθε στον κόσμο το 2001.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This