Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να περιμένει παιδί με την Αλεξάνδρα Νίκα

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Must Read

«Σ’ αγαπάω γιατί σου αξίζουν πολλά, μαζί σου όνειρα κάνω τρελά, και δεν με νοιάζει να βρω το γιατί, σ’ αγαπάω απλά γιατί είσαι εσύ». Τα λόγια του τελευταίου σουξέ του Κωνσταντίνου Αργυρού μοιάζουν να γράφτηκαν για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δίχως να διαψεύδονται, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Η πληροφορία ότι η κόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Νίκα (της βιομηχανίας με τα αλλαντικά) και της Μιράντας Πατέρα (της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας) διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή αργά το απόγευμα της Παρασκευής από το site του «Πρώτου Θέματος».

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν θέλουν την 25χρονη Αλεξάνδρα να έχει στα σπλάχνα της τον γιο του συντρόφου της, ο οποίος αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε περίπου πέντε μήνες από τώρα. Οπως ήταν φυσικό, η είδηση έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται επισήμως από καμία πλευρά.

«Οπως στα φέρνει η ζωή»

Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου: κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Οταν νιώσω άνετα, θα μιλήσω» είχε πει χαρακτηριστικά.




Τούτη τη φορά, ωστόσο, σε όσες οχλήσεις και αν του έγιναν για να επιβεβαιώσει την πληροφορία για την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» με τον Αργυρό τζούνιορ, ο καλλιτέχνης απέφυγε να το κάνει. Φάνηκε μάλιστα και ενοχλημένος που κουβεντιάζονται ο ίδιος και η Αλεξάνδρα για την προσωπική τους ζωή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν για εκείνους τέτοιου είδους φήμες.

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, είναι ο χρόνος που θα δείξει… Αλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This