Στο νοσοκομείο η Φωτεινή Δάρρα – «Σκηνές πολέμου»

Must Read

Συγκλονίζει η Φωτεινή Δάρρα η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα έντονου βήχα που την εμπόδιζε να αναπνεύσει.

Η γνωστή τραγουδίστρια που βρέθηκε στα επείγοντα του «Γ. Γεννηματάς» και δημοσίευσε φωτογραφία της με ορό στο χέρι, περιέγραψε τις δραματικές σκηνές που επικρατούσαν στο νοσοκομείο και μίλησε για «πολεμικές συνθήκες».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείξατε. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Ένας βήχας που με ταλαιπωρεί εδώ και μέρες με έφερε σε σημείο που δεν μπορούσα να ανασάνω. Αμέσως ξεκινήσαμε για το εφημερεύον νοσοκομείο Γεννηματά. Όσο πλησίαζα στα επείγοντα ήταν σαν να έβλεπα σκηνές πολέμου. Άνθρωποι άρρωστοι, τραυματισμένοι, πονεμένοι. Άλλοι μόνοι κι άλλοι με κάποιον δικό τους. Ένας τραυματίας με δυο άντρες δίπλα του που δεν φορούσαν πολιτικά… Οι τραυματιοφορείς έφερναν διαρκώς κόσμο. Η ζέστη αφόρητη!» έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε:

«Έδειχναν όλοι κουρασμένοι. Τραυματιοφορείς, γιατροί, προσωπικό. Ένας παππούς έψαχνε να βρει τα ρούχα της αγαπημένης του που μόλις την είχαν πάρει στο θάλαμο. Μια γυναίκα κρατούσε τα παπούτσια της μητέρας της που την μετέφεραν στο φορείο δυο νοσηλεύτριες κατάκοπες. Μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν σε απόγνωση: Δεν έχουμε αλλά κρεβάτια έλεγαν. Εμένα με ανέλαβε μια γιατρός που ήταν η μοναδική στο τμήμα της με μια βοηθό και κανά δύο νοσηλεύτριες. Τα περιστατικά πλήθαιναν ενώ η ώρα περνούσε. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν» ανέφερε η Φωτεινή Δάρρα και σημείωσε:

«Κάθε τόσο μου ζητούσαν συγνώμη. Παρόλο που ένιωθα δυσφορία, έκανα υπομονή. Υπάρχουν πιο επείγοντα από τα επείγοντα, σκεφτόμουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν κρεβάτι, πέρασα 9 ώρες σε μια καρέκλα κάνοντας εξετάσεις με απόσταση ωρών μεταξύ τους. Όλοι όμως ήταν ευγενικοί. Τους έλεγα ευχαριστώ και χαμογελούσαν σαν να τους έδινα τον κόσμο. Ρωτούσα μόνο αν θα τραγουδήσω την Κυριακή στο Λυκαβηττό».

Μάλιστα, όπως τόνισε: «Χθες στο Γεννηματά κατάλαβα πως τούτη η χώρα επιβιώνει χάρη στην ακεραιότητα και την αυτοθυσία λίγων ανθρώπων που αγνοούν το «δε γίνεται» και κάνουν πράξη την αλληλεγγύη. Κι όπως μου είπε ένας εργαζόμενος: δεν είναι για τα 800€ (προφανώς), είναι γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει».

Και καταλήγει η γνωστή καλλιτέχνις: «Σήμερα τα νεότερα από πνευμονολόγο. Προς το παρόν είμαι σε αγωγή με αντιβίωση, αντισταμινικά, σιρόπι και εισπνεόμενα με νεφελοποιητή (!) που-όπως και να το κάνεις- έχει όνομα μυστηριώδες για ιατρικό μηχάνημα. ΥΓ2; Κλείνω με Τριπολίτη από τον δίσκο μας με τον Μίκη Θεοδωράκη: Έβγαλα εισιτήριο στο γήπεδο και στο νοσοκομείο, Έβγαλα εισιτήριο στο κρατητήριο Σαν επιβάτης στη χώρα αυτή που τρώει τα παιδιά της» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This