Νέος έρωτας: Ο Γιώργος Γαλίτης και η Άρτεμις Ματαφιά συζούν στο Γκάζι

Must Read

Ερωτας σε χαμηλούς τόνους για τον Γιώργο Γαλίτη και την Αρτεμη Ματαφιά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του και ως σατιρικός σκιτσογράφος, φαίνεται πως διατηρεί στενές επαφές με την ταλαντούχα τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια, ξεκινώντας μαζί της μια όμορφη σχέση. Οπως ακούγεται, μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στο ειδύλλιό τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη «Real Life», που έκανε γνωστή την είδηση γι’ αυτόν τον καινούργιο έρωτα του καλλιτεχνικού χώρου, ο Γιώργος Γαλίτης και η Αρτεμις Ματαφιά, οι οποίοι προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγουν να μιλούν για τον δεσμό τους, όχι απλά είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ζουν και στο ίδιο σπίτι, στο Γκάζι.

Ο ηθοποιός και η ερμηνεύτρια, των οποίων η σχέση βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και στον σεβασμό, συνεργάστηκαν πρόσφατα τόσο θεατρικά στην παράσταση «Το καρναβάλι των ζώων», όπου ο Γιώργος έγραφε τα κείμενα και η Αρτεμις βρισκόταν στη σκηνή, όσο και μουσικά, παρουσιάζοντας ένα τραγούδι, σε στίχους του ηθοποιού και ερμηνεία της τραγουδίστριας, αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι δύο καλλιτέχνες δεν είχαν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και είχαν διαψεύσει τα μαντάτα για το ειδύλλιό τους. Φαίνεται ότι στην περίπτωσή τους υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This