Καμία μήνυση εναντίον της Φαίης Ζαφειράκου – «Να σταματήσουν να δείχνουν τον γιο μου»

«Μια παρεξήγηση ήταν. Τσαντίστηκα περισσότερο και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου»

Must Read

Δεν έχει ζητηθεί η ποινική δίωξη της Φαίης Ζαφειράκου από τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Η ηθοποιός επιθυμεί να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα και θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δεν σεβάστηκαν πρωτίστως το παιδί της και έγραψαν αναλήθειες για την παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνη και τον στιχουργό Ανδρέα Κομπόση.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες αστυνομικές πηγές, αξιωματικοί του ΑΤ Καρύστου ουδέποτε διαπίστωσαν ξυλοδαρμό του στιχουργού και μουσικοσυνθέτη από την Φαίη Ζαφειράκου ούτε υλικές ζημιές στο σπίτι, όπου διέμεναν. Εξάλλου, δεν πρόκειται για δωμάτιο ξενοδοχείου όπως γράφτηκε.

Σύμφωνα πάντα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, το αδίκημα της ενοδοικογενειακής απειλής, όπως αναφέρεται στην σχετική δικογραφία για το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, είναι αυτεπάγγελτο. Δεν υπάρχει καμία καταγγελία από τον Ανδρέα Κομπόση για ξυλοδαρμό, δεν ζήτησε panic button ούτε βεβαίως να μεταφερθεί σε δομή.

Στο επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του Newsbreak, η Φαίη Ζαφειράκου ενδιαφέρεται μονάχα για τον γιο της και για αυτό επιθυμεί να λάβει τέλος όλη δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το όνομά της. Το παιδί ακούει όσα λέγονται από το πρωί και απορεί, καθώς πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με τους γονείς του που ειναι χωρισμένοι.

«Μια παρεξήγηση ήταν. Τσαντίστηκα περισσότερο και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου» δηλώνει κατηγορηματικά η Φαίη. Είναι πολύ αναστατωμένη, καθώς οι οικείοι της δεν γνώριζαν τίποτε και σοκαρίστηκαν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This