Χώρισαν μετά από 21 χρόνια γάμου η Σοφία Παθέκα και ο Λεωνίδας Παπασταύρου!

Must Read

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Σοφίας Παθέκα και του Λεωνίδα Παπασταύρου έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η δημοφιλής γυμνάστρια και ο γνωστός θωρακοχειρουργός έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν αναμένεται μάλιστα και τόσο φιλικό.

Οπως μας μετέφερε καλά ενημερωμένη πηγή, το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και μερικά χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν οι δυο τους κάποια κοινή κοσμική εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός της κρίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς γινόταν προσπάθεια ώστε να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των δύο γιων τους, ηλικίας 15 και 20 ετών, που υπεραγαπούν.

Βέβαια, όταν υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται, φτάνει ενίοτε «ο κόμπος στο χτένι», όπως λέει κι ο λαός, με αποτέλεσμα καμία προσπάθεια να μη θεωρείται πλέον αρκετή. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και στην περίπτωσή τους, με τη Σοφία Παθέκα να παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Λεωνίδα Παπασταύρου, στα βόρεια προάστια, θέλοντας έτσι να διαφυλάξει τόσο την προσωπική της ηρεμία όσο και την αξιοπρέπειά της. Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η ίδια νοίκιασε το δικό της διαμέρισμα, πάλι στα βόρεια προάστια, και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μέσω της εργασιοθεραπείας.

Εξάλλου, η ίδια αγαπάει πολύ τη δουλειά και όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως personal trainer προσφέροντας κι εκείνη οικονομικά στην οικογένειά της. Ετσι και τώρα, λοιπόν, καλείται να επιβιώσει μέσω της δουλειάς της.

Αυτή την τόσο δύσκολη –για τα προσωπικά της ζητήματα– χρονική περίοδο η Σοφία Παθέκα έχει στο πλευρό της λίγους καλούς φίλους, που είναι και οι μόνοι που γνωρίζουν ακριβώς τις καταστάσεις που πέρασε μέχρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο. Με τον πρώην, πλέον, σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρου δεν έχει καθόλου επικοινωνία και τις μεταξύ τους συνεννοήσεις έχουν αναλάβει οι δικηγόροι τους.

Οσο για τους δύο γιους τους, η Σοφία διατηρεί καθημερινή επαφή μαζί τους. Ο μεγάλος, ο οποίος ζει και σπουδάζει στην Αμερική, βρίσκεται αυτή την εποχή στην Αθήνα για διακοπές. Προσφάτως, μάλιστα, μητέρα και γιοι εθεάθησαν, οι τρεις τους, στο bar restaurant Balthazar, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της Σοφίας, με την όμορφη γυμνάστρια να μοιράζεται και σχετικά Instagram stories με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι δυο γιοι της είναι, εξάλλου, η μεγάλη της αδυναμία και, ανεξάρτητα από τον χωρισμό της από τον πατέρα τους, αποτελούν για την ίδια απόλυτη προτεραιότητα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This