Περιπετειώδες ταξίδι στο Πακιστάν για την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου

Must Read

Ταξιδιώτισσα -και όχι τουρίστρια- δηλώνει η Ελένη Βαΐτσου, η οποία έχει κάνει πολλά όμορφα αλλά και δύσκολα ταξίδια στη ζωή της. Οπως πριν από λίγο καιρό, που βρέθηκε στο Πακιστάν.

«Ηταν ένα ταξίδι ζωής, θα ξαναπήγαινα έπειτα από χρόνια για να δω τις διαφορές. Εμένα γενικά μου αρέσουν αυτοί οι προορισμοί, γιατί έχουν πολλά να μας δώσουν» σχολίασε αρχικά μιλώντας για τις διακοπές της στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Συνέβησαν πολλά πράγματα όλες αυτές τις ημέρες που ήμασταν εκεί. Δεν συνέβη τίποτα κακό ούτε φοβηθήκαμε ποτέ. Περάσαμε πολύ κοντά από κατολίσθηση. Περνάγαμε με το αυτοκίνητο από σημεία που ήταν πλημμυρισμένα. Επιασε φωτιά στο χωριό όπου μέναμε. Δεν υπήρξε κίνδυνος σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός, που αυτήν την εποχή περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση «Μια μέλισσα τον Αύγουστο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This