Εύγε στην Πόντια Δέσποινα Βανδή! Το «χαστούκι» στους Τούρκους λίγο πριν ανέβει στη σκηνή – Αποχώρησε οργισμένη

Ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συναυλία στη Σμύρνη όταν έμαθε ότι έχει τοποθετηθεί στη σκηνή η φωτογραφία του δήμιου των Ποντίων

Must Read

Τελευταία στιγμή και ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια στη Σμύρνη, η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει στην προγραμματισμένη της συναυλία στην Τουρκία, όταν πληροφορήθηκε ότι στη σκηνή είχε τοποθετηθεί η φωτογραφία του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και μια τουρκική σημαία.

Σε ανάρτησή της η τραγουδίστρια, ζητάει συγγνώμη από όσους βρέθηκαν στη Σμύρνη για την συναυλία της το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο τονίζει ότι οι Τούρκοι «αλλοίωσαν» τον χαρακτήρα του σόου, δίνοντας του πολιτική και εθνικιστική χροιά.

H Δέσποινα Βανδή, με καταγωγή από τον Πόντο αντέδρασε οργισμένη και ακύρωσε την εμφάνισή της όταν οι παραγωγοί αρνήθηκαν να αφαιρέσουν την φωτογραφία του δήμιου των Ποντίων και την σημαία της Τουρκίας.

Την θέση της στη σκηνή πήρε, σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι NTV, η χορωδία του TEV, που επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί της και τραγούδησε τον ύμνο της Σμύρνης.

Αργότερα, τον λόγο πήρε η δήμαρχος της Σμύρνης, Λαλ Ντενιζλί, κάνοντας εκτενή αναφορά στο περιστατικό. «Η κυρία Βανδή δεν θα εμφανιστεί επειδή ζήτησε να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ. Μην την αποδοκιμάζετε, δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας. Δώσαμε τόσους μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα χώματα και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδερφοσύνη και η φιλία θα κερδίσουν», τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως όσα εκτυλίχθηκαν θα αποτελέσουν ένα…μάθημα για την Ελληνίδα αοιδό.

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα», συμπλήρωσε η δήμαρχος της Σμύρνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η δεσποινα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά έχει απίδια ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ τους έδειξε πόσα ακιδια παίρνει ο σάκκος Φυσικά στο σχόλιο που έκανε η Ντενιζλί για αδελφοσύνη και φιλια θα πρότεινα να μπει δίπλα στον ατατουρκ η ελληνική σημαία και η φωτογραφία του κολοκοτρωνη για να ισχύσουν αυτά που λέει !!

  2. Η δεσποινα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά έχει απίδια ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ τους έδειξε πόσα ακιδια παίρνει ο σάκκος Φυσικά στο σχόλιο που έκανε η Ντενιζλί για αδελφοσύνη και φιλια θα πρότεινα να μπει δίπλα στον ατατουρκ η ελληνική σημαία και η φωτογραφία του κολοκοτρωνη για να ισχύσουν αυτά που λέει !!

  3. Η δεσποινα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά έχει απίδια ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ τους έδειξε πόσα ακιδια παίρνει ο σάκκος Φυσικά στο σχόλιο που έκανε η Ντενιζλί για αδελφοσύνη και φιλια θα πρότεινα να μπει δίπλα στον ατατουρκ η ελληνική σημαία και φωτογραφία του κολοκοτρωνη για να ισχύσουν αυτά που λέει !!

  4. Η δεσποινα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά έχει απίδια ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ τους έδειξε πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος Φυσικά στο σχόλιο που έκανε η Ντενιζλί για αδελφοσύνη και φιλια θα πρότεινα να μπει δίπλα στον ατατουρκ η ελληνική σημαία και φωτογραφία του κολοκοτρωνη για να ισχύσουν αυτά που λέει !!

  5. Η δεσποινα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά έχει απίδια ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ τους έδειξε πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος Φυσικά στο σχόλιο που έκανε η Ντενιζλί για αδελφοσύνη και φιλια θα πρότεινα να μπει δίπλα στον ατατουρκ η ελληνική σημαία και φωτογραφία του κολοκοτρωνη για να ισχύσουν αυτά που λέει !!

  6. Μπράβο ρε συ Δέσποινα! Αξίζεις χίλια μπράβο! Ίσως και θα είναι ελάχιστοι που θα το έκαναν να ματαιώσουν τη συναυλία τους. Οι περισσότεροι για το χρήμα και για τη δημοφιλία τους κάνουν τα πάντα, βγάζοντας και λόγους για δήθεν ελληνοτουρκικές φιλίες και εκφράζοντας και θαυμασμό στον σφαγέα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας! Ας μη λέμε ονόματα…..

  7. Αυτή μαζί με τον άπλυτο τον Μπισμπίκη, το παίζει αριστερή και προοδευτική; Αυτή δεν συναντούσε τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο και του έλεγε μπράβο για τους λαθρομετανάστες που έσωζε; Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν μωρή πατσαβούρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This