Νέος έρωτας: Μαζί στην Ελαφόνησο Έλενα Ασημακοπούλου και Κώστας Τσαρτσαρής

Must Read

Νέος έρωτας για την Ελενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας, μετά το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, το 2022, πρωταγωνιστεί πλέον σε ένα φρέσκο love story με παρτενέρ τον (επίσης διαζευγμένο) πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κώστα Τσαρτσαρή.

Η είδηση για το ειδύλλιό τους έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας fthis, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ότι η σχέση τους μετράει ήδη μερικούς μήνες. Low profile άνθρωποι και οι δύο, απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν επιθυμούν να απασχολούν τα media για τίποτε άλλο πέρα από τις δουλειές τους. Παράλληλα ταιριάζουν και σε ένα βασικό θέμα: είναι και οι δύο γονείς ανήλικων παιδιών, που αποτελούν τη βασική προτεραιότητά τους.

Πριν από λίγες ημέρες το νέο ζευγάρι της showbiz παρακολούθησε μαζί τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο, κάτι που αποδεικνύεται και από μια ανάρτηση της Ελενας Ασημακοπούλου στο Instagram, όπου μέσα σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε διακρίνεται και ένα αντρικό πόδι, με την ίδια ωστόσο να μην αποκαλύπτει την παρέα της. «Η ζωή είναι μοίρασμα. Ενα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό» είχε γράψει τότε η ίδια στην ανάρτησή της, ενώ ανάμεσα στα hastag που χρησιμοποίησε ήταν και το #fallinlove, το οποίο μαρτυρά πως η γνωστή ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This