Απόστολος Γκλέτσος: «Πάντα με προσέγγιζε ερωτικά το αντρικό φύλο»

Must Read

Τη μέρα που θα πάψει ο κόσμος να συζητάει για τη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις τις δύο πλευρές», τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα, είπε σε συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα μια δήλωση… ιερή και πατριωτική.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», κ. Γκλέτσος ανέφερε: «Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση» είπε χαρακτητιστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε ερώτηση για το αν δέχτηκε περισσότερο φλερτ από άνδρες μετά από αυτή του δήλωση, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι ούτως ή άλλως τον προσέγγιζαν άτομα του ιδίου φύλου: «Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This