Παραπονιέται ο Αναστάσης του Power of Love: «Με φάγατε ότι δεν πέτυχε το Botox!»

Συζητήσεις... πλαστικού περιεχομένου στην ελληνική τηλεόραση

Must Read

Συζητήσεις… πλαστικού επιπέδου στο Power of Love με τον μεγαλύτερο ηλικιακά παίχτη να παραπονιέται ότι του δέχεται bullying επειδή κάνει Botox!

Το trash τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ γίνεται viral κατά καιρούς, προκειμένου να μας υπενθυμίζει ότι η τηλεόραση συνεχίζει την κατρακύλα με χαμηλής ποιότητας προγράμματα. Κάπως έτσι, είδαμε το απόσπασμα με τον Αναστάση να εκφράζει παράπονα για τους συμπαίκτες του που σχολιάζουν τις επισκέψεις του στον πλαστικό.

«Αυτός με είπε μπάρμπα, εσύ θείο κι εσύ έκανες για τα φρύδια μου. Φαγωθήκανε, δεν πέτυχε το μπότοξ. Λες κι έκανα καμία αμαρτία. Εσείς βάζετε βλεφαρίδες, χείλη, στήθος, extensions. Καλά κάνετε, μου αρέσει πολύ να είναι στην πένα. Το χαίρομαι. Πάει ο άλλος να βάλει μπότοξ για να μην έχει ρυτίδες και λένε: α ο μποτοξάκιας» είπε ο Αναστάσης και συνέχισε: «Ξέρεις τι κράξιμο έχω φάει; Έχω ένα φίλο πλαστικό και πηγαίνω μία φορά το τετράμηνο και με περιποιείται. Δεν κάνω τίποτα άλλο. Όχι, είναι κακό και δεν θα ξανακάνω. Με έφαγαν».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This