Ερωτευμένος με συμπαίκτριά του ο Φάνης του Survivor – «Τούς είδα να φιλιούνται στο στόμα»

Must Read

Ανταπόκριση από το χθεσινό πάρτι γενεθλίων του Φάνη Μπολέτση, φιναλίστ και μεγάλο φαβορί του για την κατάκτηση του φετινού Survivor, είχε σήμερα η εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ, δημοσιογράφος της οποίας προχώρησε σε μία… συνταρακτική αποκάλυψη!

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος και παραβρέθηκε στο εν λόγω πάρτι, το οποίο όχι μόνο είχε συγκεκριμένο dress code, με εορτάζοντα και άπαντες τους παρευρισκόμενους να είναι ντυμένοι στα λευκά, αλλά και έδωσαν το «παρών» όλοι, σχεδόν, οι παίκτες του φετινού Survivor, μαζί και κάποιοι από τα προηγούμενα, ο Φάνης εθεάθη σε… τρυφερές περιπτύξεις με πολυσυζητημένη συμπαίκτριά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας πέρασε όλο σχεδόν το βράδυ αγκαλιά με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία, όταν ρωτήθηκε αρχικά από τον δημοσιογράφο για τον Φάνη, αρκέστηκε να πει «χρόνια του πολλά, να τα εκατοστήσει και ό,τι επιθυμεί», υποστηρίζοντας ότι οι δυο τους είναι «μόνο φίλοι». Ωστόσο, ο… δαιμόνιος ρεπόρτερ επέμεινε και έβγαλε «λαβράκι».

«Βλέπω ξαφνικά δύο παίκτες να φιλιούνται στο στόμα. Είδα κανονικά να φιλιούνται και να είναι πάρα πολύ κοντά ο Φάνης Μπολέτσης με τη… Χρύσα. Είναι επισημοποίηση. Ρώτησα ένα γύρω και είναι μαζί. Έχει ξεκινήσει κάτι ωραίο…», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This