Μουσακάς, Καρυάτιδες και πριβε dinner για την αδερφή του Mr Tesla

Η ινκόγκνιτο επίσκεψη στην Ελλάδα της Τόσκα Μασκ, που ήρθε προσκεκλημένη της δημοσιογράφου Αντας Ηλιοπούλου

Must Read

Ενα Range Rover σταματά μπροστά από την πόρτα του «St. George Lycabettus». Ο διευθυντής τρέχει στην είσοδο, αλλά κανείς από τους επισκέπτες δεν κάνει check in.  Μια ψηλή κυρία με ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά συνοδεύει δύο παιδάκια. Μαζί της καταφθάνουν άλλες δύο κυρίες και η Αντα Ηλιοπούλου, γνωστή δημοσιογράφος και πρόεδρος της πολιτιστικής γαλλοελληνικής κίνησης Le Soleil Foundation, η οποία φιλοξενεί κατά καιρούς VIPs στη χώρα μας, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού.

Η πρόεδρος της πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation, δημοσιογράφος Αντα Ηλιοπούλου και η καλεσμένη της στην Ελλάδα Tόσκα Μασκ, μικρή αδερφή του δισεκατομμυριούχου Ιλον Μασκ

Λίγο αργότερα γίνεται πλέον και επισήμως γνωστό πως στην προεδρική σουίτα Marie Christine του «St. George Lycabettus» έμεινε ινκόγκνιτο η μικρή αδερφή του θρυλικού επιχειρηματία και πολυεκατομμυριούχου Ιλον Μασκ, Τόσκα, συνοδευόμενη από τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 11 ετών. Δεν βγήκαν καθόλου από την προεδρική σουίτα, παρά μόνο για να δειπνήσουν στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη.

Η Τόσκα Μασκ ήταν καλεσμένη της Αντας Ηλιοπουλου στην Αίγυπτο για να συμμετάσχει σε ένα event που πραγματοποιήθηκε από την πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Guila Clara Kessous, σε συνεργασία με οργανώσεις, όπως το Better World για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως τα δικαιώματα των γυναικών σε ένα κόσμο στον οποίο βάλλονται.

Σημαντικές προσωπικότητες

Η Τόσκα συμμετείχε στο Master Class της πρέσβειρας Ειρήνης μαζί με άλλες σημαντικές προσωπικότητες, όπως η πρώτη κυρία της Σερβίας Tamara Vucic -η οποία είχε καλεστεί επίσης από την Αντα Ηλιοπουλου στο Κάιρο- και η βασίλισσα του Κονγκό Diambi Kabatusuila Tshiyoyo Muata. Η Τόσκα έλαβε και βραβείο για τη δράση της από τους διοργανωτές στο μουσείο του Καΐρου, που ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξή του.

Η Τόσκα Μασκ με την πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Guila Clara Kessous

Ανάμεσα στους καλεσμένους της εκδήλωσης ήταν και ο πρόεδρος του Nice-n-Εasy Group Ελλάδας και Ibiza Χρήστος Αθανασιάδης, γνωστός για τη μεγάλη του αγάπη στην Αίγυπτο. Κατόπιν η Τόσκα θα επισκεπτόταν την Ελλάδα και θα ταξίδευε απευθείας για Ρόδο, αλλά η Αντα Ηλιοπούλου τής πρότεινε μετά την επίσκεψή της στις Πυραμίδες να μείνει λίγες ώρες στην Αθήνα για να την ξεναγήσει μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην Ακρόπολη, όπως και έγινε με απόλυτη μυστικότητα την επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Σταμπολίδης, διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης, που βρισκόταν εκτός Αθηνών, συνοδεύοντας την Παλόμα Πικάσο, παραχώρησε μια αρχαιολόγο για την ξενάγηση της Τόσκα Μασκ, η οποία δήλωνε γοητευμένη από τον αρχαίο πολιτισμό. Ειδικά από τις Καρυάτιδες και τα γλυπτά του Παρθενώνα, για τα οποία ζήτησε περισσότερες πληροφορίες. Η παρέα συνέχισε με lunch στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με την πανοραμική θέα στον ιερό βράχο. Η Τόσκα ζήτησε σουβλάκι και χωριάτικη σαλάτα και σε όλη τη διάρκεια του φαγητού απολάμβανε τη θέα.

Η αδελφή του Ιλον Μασκ στη σουίτα Alkyone του «Lindos Blu»

Αργά το απόγευμα όλη η παρέα αναχώρησε κρυφά για Λίνδο και παραθέρισε για μία εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο γνωστό ξενοδοχείο «Lindos Aqua Terra» στη Βλύχα. Η Τόσκα Μασκ έμεινε σε σουίτα με ιδιωτική πισίνα, αλλά δεν ήταν λίγες οι μέρες που συνόδευσε τα παιδιά της στην κοντινή παραλία, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις για τις οποίες πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι. Προτίμησε ελληνικές γεύσεις ζητώντας μουσακά και σουβλάκι με γύρο και άλλες ελληνικές γεύσεις που μαγείρεψαν ειδικά για αυτήν και τα συνόδευε με ελληνικό κρασί.

Από αριστερά: Η συνοδός της Τόσκα, η Τόσκα Μασκ και η Νατάσα Καλιουδάκη στη σουίτα Alkyone

Φρούτα, γλυκά και σαμπάνια

Κατόπιν στη σουίτα Alkyone του «Lindos Blu» έγινε και ένα κρυφό προεόρτιο cocktail γενεθλίων σε στενό κύκλο με φρούτα, γλυκά και σαμπάνια. Λόγω των γενεθλίων της που πλησίαζαν (σ.σ.: 20 Ιουλίου) διοργανώθηκε και ένα προεόρτιο μυστικό δείπνο στο γνωστό εστιατόριο Blue Fin on the water του Aqua Grand, το οποίο η ιδιοκτήτρια Μαίρη Καμπουροπούλου και ο γιος της Γιώργος Καμπουρόπουλος δέσμευσαν εκείνη τη μέρα για να φιλοξενήσει αποκλειστικά την οικογένεια Μασκ για δείπνο με θέα τον βράχο, όπου γυρίστηκαν «Τα κανόνια του Ναβαρόνε».

Χτένια σοτέ με κρέμα ταραμά, χαβιάρι σολομού, αβγοτάραχο ψαριού και καραμελωμένο λεμόνι

Το δείπνο έφερε την υπογραφή του σεφ Ηλία Πατσιαούρα και περιελάμβανε ανάμεσα στα άλλα χτένια σοτέ με κρέμα ταραμά (αβγοτάραχο), χαβιάρι σολομού, αβγοτάραχο ψαριού και καραμελωμένο λεμόνι, ολόφρεσκη ψητή σφυρίδα με βότανα. Ακολούθησαν παραδοσιακά δώρα γενεθλίων που δόθηκαν σε όλους τους καλεσμένους. Η Τόσκα διέκρινε το δώρο-έργο τέχνης που έφερε την υπογραφή της Μαίρης Καμπουροπούλου από τη διάσημη, λινδιακών καταβολών, συλλογή της Marie Queen of Lindos.

Με τον Γιώργο Καμπουρόπουλο στο κρυφό dinner γενεθλίων της

Αν και η Τόσκα είχε ζητήσει να αναχωρήσουν στις 20.30 από το πριβέ δείπνο, τελικά δεν φύγαν πριν από τις 22.30. Απόδειξη πως οι μέρες της στη Λίνδο ήταν υπέροχες.
Τις επόμενες μέρες η Τόσκα ξεναγήθηκε στο κάστρο των Ιπποτών, την παλαιά πόλη, τις πηγές της Καλλιθέας, τη Λίνδο και τα καπετανόσπιτα που άνοιξαν ειδικά για αυτήν και γνώρισε μέσω της Αντας Ηλιοπούλου τον νέο δήμαρχο της Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, που την καλωσόρισε στο γραφείο του.

H Τόσκα Μασκ στην Ακρόπολη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This