Επιδημία χωρισμών για ζευγάρια της εγχώριας showbiz εν μέσω καύσωνα

Must Read

Επεσε επιδημία χωρισμού στην εγχώρια showbiz. Ζευγάρια που ήταν μαζί για χρόνια, που υπήρξαν ερωτευμένα και δήλωναν δημόσια πόσο πολύ αγαπιούνται, που απέκτησαν παιδιά και δημιούργησαν οικογένειες, όπως επίσης ζευγάρια (παλιά και νεότερα!) που απλώς πορεύονταν μαζί και περνούσαν καλά, τώρα πια ακολουθούν σόλο πορείες.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Τις τελευταίες εβδομάδες οι χωρισμοί μοιάζουν με… επιδημία, καθώς αποκαλύπτονται o ένας μετά τον άλλον στον χώρο του θεάματος, φανερώνοντας πόσο πολύ δύσκολο είναι τελικά να κρατηθεί ένας γάμος (ή μια σχέση) στο πέρασμα του χρόνου.

Ηταν την περασμένη Τρίτη, όταν η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας το διαζύγιο-βόμβα της όμορφης γυμνάστριας Σοφίας Παθέκα από τον σύζυγό της, τον γνωστό θωρακοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ζευγάρι, που αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 21 χρόνια, περνούσε σοβαρή κρίση εδώ και πολύ καιρό. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν έκαναν πλέον και κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία Παθέκα είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός της κρίσης στη σχέση τους μακριά από τα media, καθώς γινόταν προσπάθεια να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των δύο γιων τους, ηλικίας 15 και 20 ετών, που υπεραγαπούν αμφότεροι. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν, με τη γυμνάστρια να φεύγει τελικά από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον θωρακοχειρουργό, στα βόρεια προάστια, πριν από δύο μήνες περίπου και να νοικιάζει δικό της διαμέρισμα σε κοντινή περιοχή. Το συγκεκριμένο διαζύγιο πάντως δεν αναμένεται φιλικό, αφού, όπως μαθαίνουμε, οι δυο πρώην δεν έχουν καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά μόνο μέσω των δικηγόρων τους.

Σοφία Παθέκα – Λεωνίδας  Παπασταύρου

Λίγες ώρες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό της Σοφίας Παθέκα, ακόμη ένα διαζύγιο… έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά στέκια: Οι ηθοποιοί Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος, γνωστοί και ως «Κανέλα» και «Τρελαντώνης» από την εμβληματική τηλεοπτική σειρά «Το Καφέ της Χαράς», έδωσαν τέλος στον γάμο τους έπειτα από τρεις δεκαετίες και την απόκτηση δυο παιδιών, της 28χρονης Μαρίνας και του 26χρονου Τίτου. «Ναι, έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Εχουμε χωρίσει ως ζευγάρι, αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη, μιλώντας σε γνωστή ιστοσελίδα και επιβεβαιώνοντας το διαζύγιό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, μιλάμε για μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, όμορφα και πολιτισμένα, δίχως την εμπλοκή νομικών. Οι δυο καλλιτέχνες παραμένουν όντως αγαπημένοι, παρά τον χωρισμό τους, και μια πρόσφατη απόδειξη γι’ αυτό ήταν η παρουσία του Χάρη στην πρεμιέρα της Φωτεινής με την παράσταση «8 γυναίκες», που δόθηκε στο Θέατρο Βράχων.

Ντεμίρη και Γρηγορόπουλος

Διαζύγιο παίρνει η Τζώρτζια Κεφαλά έπειτα από 27 χρόνια, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από συνέντευξή της. «Τώρα χωρίζουμε με τον σύζυγό μου, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο, ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια των Μπλε και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία σε επόμενες δηλώσεις της διευκρίνισε πως δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο και πως οι σχέσεις της με τον πρώην, πλέον, άντρα της παραμένουν πολύ καλές μετά τον χωρισμό τους. Σημειώνεται πως για την προσωπική ζωή της Τζώρτζιας Κεφαλά είναι γνωστά ελάχιστα πράγματα. Η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών, ηλικίας 19 και 15 ετών, αλλά έχει επιλέξει να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκανε και με τον σύζυγό της, μένοντας ωστόσο πάντα στο πλευρό τους και στηρίζοντας τις επιλογές τους.

Η Τζώρτζια Κεφαλά

Ούτε η Κατερίνα Τσάβαλου μπόρεσε να ξεφύγει τελικά από την… επιδημία διαζυγίων. Οπως έγινε γνωστό πριν από δύο εβδομάδες περίπου, η γνωστή ηθοποιός και ο άντρας της Δημήτρης Στεργίου, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μια και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων, χώρισαν έπειτα από εφτά χρόνια γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην ζουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και λίγο καιρό, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν αρμονικές και πολιτισμένες για χάρη της μονάκριβης κορούλας του, που αποτελεί τη βασική προτεραιότητά τους. Η Κατερίνα και ο Δημήτρης, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, κράτησαν γενικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ετσι και τώρα, φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Τσάβαλου, Στεργίου

Τίτλοι τέλους, έπειτα από 12 χρόνια, έπεσαν και στη σχέση της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιάννη Κολοκυθά. Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα τη διετή συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα», έχει αλλαγές και στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε και η σχέση της με τον συνάδελφό της, τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, με τον οποίο εκτός από τη ζωή υπήρξαν μαζί ως δίδυμο και στο ραδιόφωνο επί σειρά ετών. Δεν αποκλείεται μάλιστα από τη νέα σεζόν να τους δούμε να συνεργάζονται εκ νέου, αφού η Μαρία Αναστασοπούλου έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στο παλιό της κανάλι, τον Σκάι, και παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις να αναλάβει και εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου, πιθανότατα μαζί με τον πρώην πλέον σύντροφό της, αφού οι σχέσεις τους λέγεται πως εξακολουθούν να είναι καλές.

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς

Η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί να μην ανήκει στον χώρο της showbiz, αλλά λόγω των διάσημων γονιών της, Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας προτού ακόμη ενηλικιωθεί. Η 20χρονη κοπέλα, η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, βρισκόταν σε σχέση με τον 36χρονο personal trainer και επιχειρηματία Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δυο τους έβγαιναν συχνά μαζί σε κλαμπ και σε μπουζούκια, αδιαφορώντας για τα φλας και τ’ αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τακτικά ήταν και τα ταξίδια εκείνου στην Αγγλία για να βλέπει την αγαπημένη του. Από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις τους άρχισαν να αραιώνουν σταδιακά, μέχρι που τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους χώρισαν.

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This