Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα, που θα είναι καλή, για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΛΕΩΝ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί, αλλά κάνετε το λάθος να συγχέετε τον δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας.

ΖΥΓΟΣ: Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις μπορείτε να «γυρίσετε» τις καταστάσεις σε θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ό,τι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό είναι να είστε προσεκτικοί επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε αν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση.

ΙΧΘΥΣ: Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου, αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες. Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This