Διακοπές στο Γύθειο για την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά της

Must Read

Διακοπές στο Γύθειο μαζί με τα παιδιά της κάνει η Αθηνά Οικονομάκου μετά τις εξορμήσεις της σε άλλα μέρη της Ελλάδας (και όχι μόνο) το προηγούμενο χρονικό διάστημα, παρέα με τον καινούργιο της σύντροφο, τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία το περασμένο Πάσχα γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης την είδηση του διαζυγίου της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαζί με τον 6χρονο Μάξιμο και την 3χρονη Σιέννα. Την Κυριακή 21 Ιουλίου η ίδια ανέβασε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram, συγκεντρώνοντας όμορφα σχόλια από τους followers της.

Εχοντας τα παιδιά της στην αγκαλιά της, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε στον φακό χαμογελώντας και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Η ζωή μου τελευταία…». Στα «κλικ» που δημοσίευσε φαίνονται τα πιτσιρίκια της να παίζουν στην αμμουδιά και την πισίνα μαζί με άλλα παιδάκια και απεικονίζονται κάποια από τα φαγητά που επέλεξαν να φάνε καθώς και όμορφα τοπία από το Γύθειο Λακωνίας, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η λαμπερή πρωταγωνίστρια και επιχειρηματίας.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Μάξιμος και η Σιέννα απόλαυσαν ημέρες διακοπών και με τον πατέρα τους στη Σαντορίνη, όπου διατηρεί δικό του ξενοδοχείο ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This