Χλιδάτες διακοπές για Στεφανίδου-Ευαγγελάτο! «Επίδειξη πλούτου» γράφουν χρήστες στο Instagram

Οι βόλτες με σκάφος και τα γεύματα σε γκουρμέ εστιατόρια προκάλεσαν κάποιους από τους χρήστες

Must Read

Τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου απολαμβάνουν για άλλο ένα καλοκαίρι το ζεύγος Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου που κάθε χρόνο επιλέγουν εξορμήσεις με σκάφος.

Το γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων χαλαρώνει και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, κάνοντας βουτιές στη Ζάκυνθο. Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει μαυρισμένη, άλλοτε φορώντας μαγιό και άλλοτε σικάτα outfits. Από τα βίντεο δεν έλειψαν και τα λουκούλλεια γεύματα σε γκουρμέ εστιατόρια.

Οι ακόλουθοί της την αποθεώνουν για την καλλίγραμμη σιλουέτα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια χρηστών που κάνουν λόγο για επίδειξη πλούτου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που ένας στους δυο Έλληνες, αδυνατεί να πάει διακοπές.

«Πόσος κόσμος αδυνατούμε να πάμε έστω δύο μέρες κάπου…» σχολιάζει χρήστης, ενώ άλλος σημειώνει ειρωνικά «Φτώχεια καταραμένη». «Επίδειξη πλούτου» γράφει κάποιος άλλος. «Καλέ δεν ντρέπεστε; Yπάρχουν άνθρωποι που ζουν στη μιζέρια» σημειώνει άλλος χρήστης, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου ούτε έχει απαντήσει ούτε έχει διαγράψει τα σχόλιά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να πάνε να πνιγούν και οι δύο κολαούζοι του Ελληνικού μιντιακού συστήματος. Μακάρι να αρρωστήσετε καθίκια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This