Μάικλ Ντάγκλας: Ξεφάντωσε σε γιορτή για ογδοντάρηδες σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές των Βαλεαρίδων Νήσων!

Must Read

Τα υπέροχα ισπανικά τοπία στις Βαλεαρίδες Νήσους και συγκεκριμένα του νησιού της Μαγιόρκα, επέλεξε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας για να γιορτάσει πρόωρα τα 80α του γενέθλια, ανεβάζοντας μάλιστα και ένα βίντεο με πλάνα από το τεράστιο πάρτι που στήθηκε σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς χωριό της περιοχής.

Στις εικόνες που κοινοποιήθηκαν στα social media, ο ηθοποιός -ο οποίος σύμφωνα με τη Wikipedia και τη Britannica έχει γεννηθεί στις 25/9/1944- φαίνεται να απολαμβάνει το φαγητό και έναν από τους τοπικούς χορούς, έχοντας μπει για τα καλά στο κλίμα της τοπικής γιορτής «gent grand», που τιμά όσους κλείσουν τα 80 φέτος.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπους, αυτές οι δημοφιλείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν φόρο τιμής σε ηλικιωμένους γύρω στα ογδόντα τους, με τοπικούς χορούς, γεύματα για τους παρευρισκόμενους, με τοπικό φαγητό και συναυλίες.

Ο Ντάγκλας χαμογελά και δείχνει ενθουσιασμένος με το καλωσόρισμα των πολιτών του Valldemossa, που βρίσκεται στην καρδιά της οροσειράς Sierra de Tramuntana και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα (με τη διαδρομή προς το χωριό να κόβει την ανάσα). Δυστυχώς η υπέροχη σύζυγός του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, δεν φαίνεται κάπου στο σύντομο βίντεο.

Ο οσκαρικός Ντάγκλας, περνάει τα καλοκαίρια του εδώ και χρόνια στο Valldemossa, όπου έχει μάλιστα και μια έπαυλη στο S’Estaca, με θέα στη θάλασσα.

*φωτογραφία: Instagram video capture

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This