Τι απαντάει η Βάνα Μπάρμπα για την καταγγελία ότι διέσπειρε κορωνοϊό στο Μεταξά μαζί με τον διοικητή του νοσοκομείου

Must Read

Απάντηση για την καταγγελία ότι ο διοικητής του νοσοκομείου του Μεταξά έκανε βόλτες στους διαδρόμους με γνωστή ηθοποιό που πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, έδωσε η Βάνα Μπάρμπα, με δήλωσή της στο Star.

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα, φορώντας μάσκα» είπε και πρόσθεσε: «Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορωνοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής». Μάλιστα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ο διοικητής διαφήμιζε την επαναφορά των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, την ώρα που τα κρούσματα παρουσιάζουν αύξηση.

Από πλευράς της η γνωστή ηθοποιός που δίνει τη δική της αθόρυβη μάχη, υποστήριξε ότι φορούσε τη μάσκα της και ότι είναι ανήθικο να κατηγορείται ότι εκείνη διέσπειρε τον ιό.

«Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας» δήλωσε και παραδέχτηκε ότι έβγαλε τη μάσκα της μέσα στο γραφείο του διοικητή για να βγάλουν φωτογραφία: «Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» υποστήριξε στο Star.




 

Δείτε επίσης:

Σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου έκοβε βόλτες με ηθοποιό που είχε κορωνοϊό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This