Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όλοι οι αθλητές ψάχνουν τον Snoop Dogg – Δείτε τον λόγο

Must Read

Φρενίτιδα! Τρέλα επικρατεί στο Παρίσι με τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων να ψάχνουν, για να ανταλλάξουν αναμνηστικές καρφίτσες, τον Snoop Dog! Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ είναι λοιπόν η δημοφιλής φιγούρα που ψάχνουν μανιωδώς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος ήταν και λαμπαδηδρόμος στο Παρίσι, έχει την δική του ξεχωριστή ολυμπιακή καρφίτσα, που τον απεικονίζει να εκπνέει δαχτυλίδια καπνού στο χρώμα των ολυμπιακών δακτυλίων. Μία κίνηση που μας έχει συνηθίσει από παλιαότερα στιγμιότυπά του και έχει γίνει πάλι της μοδός.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα δίνονται στους αθλητές προς ανταλλαγή. Πρόκειται για ένα έθιμο που χρονολογείται από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 (Αθήνα)… Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις ανέφερε πως η αθλήτρια τένις Κόκο Γκοφ, απέκτησε μία καρφίτσα που της την έδωσε ο ίδιος ο Snoop Dogg προσωπικά και φαίνεται πως πλέον είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάποιος το αναμνηστικό, καθώς αποδεικνύεται δυσεύρετο.

«Γεια σου Snoop, σε ευχαριστώ για αυτή την καρφίτσα! Αυτή είναι η καλύτερη καρφίτσα που έχω πάρει ποτέ… Ελπίζω να σε δω στο US Open», είχε δηλώσει η Γκοφ πριν αποκλειστεί από την συνέχεια των αγώνων. Δύο αθλήτριες από τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας ανέφεραν στο TikTok ότι ξεκινούν νέο challenge, για να εντοπίσουν μία καρφίτσα. Η σούπερ σταρ της γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, επίσης έχει δικές της καρφίτσες που έχουν γίνει ανάρπαστες.

Κάποιες βέβαια καρφίτσες είναι διαθέσιμες στο Ολυμπιακό κατάστημα και πολλά τέτοια κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της καρφίτσας του Snoop Dogg, ενώ δημιουργούνται ήδη από άλλους οργανισμούς, όπως οι χορηγοί ή οι διοργανώτριες πόλεις, ώστε να συνεχίζεται η όλη διαδικασία και με εμπορική προέκταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This