Λίτσα Πατέρα: Ο πόλεμος των άστρων στη Μέση Ανατολή!

Οσα είχε δει στα τεύχη Μαΐου και Ιουνίου για την περιοχή που φλέγεται

Must Read

Σε έναν κόσμο που ήδη φλέγεται, με τον πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, αλλά κυρίως στη Μέση Ανατολή, μετά και το διπλό χτύπημα από αέρος, με το οποίο μέσα σε 24 ώρες το Ισραήλ εξολόθρευσε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, τον πολιτικό ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια και στην πρωτεύουσα του Λιβάνου τον στρατιωτικό ηγέτη της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ, η Νο 1 αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μέσα από τις διαδοχικές προβλέψεις στο περιοδικό «Astrologia» είχε «δει» πρώτη αστρολογικά και πιο ειδικά στα τεύχη Μαΐου και Ιουνίου την επερχόμενη καταιγίδα και τον κλιμακούμενο πόλεμο των άστρων πάνω από τη Μέση Ανατολή, με τις «πύλες της Κολάσεως» να ανοίγουν διάπλατα.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος Μαΐου, η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τις αναλυτικές της προβλέψεις για την παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα, είχε γράψει χαρακτηριστικά σε κείμενό της με τίτλο «Πολεμικές συγκρούσεις και αλλαγές συνόρων»: «Με Ουρανό στον Ταύρο η ανθρωπότητα βίωσε τον τραγικό Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ξεκάθαρη η επιρροή αυτής της όψης επάνω στη Γη και στα σύνορα. Υπάρχει μεγάλη αναταραχή σε πολλά σημεία του πλανήτη και με αυξημένο τον κίνδυνο να αλλάξουν με βίαιο τρόπο τα σύνορα χωρών. Η Ουκρανία είναι στις φλόγες, με τη ρωσοουκρανική σύγκρουση να συνεχίζει, έχοντας μπει στον τρίτο χρόνο του πολέμου.

Aίμα και βομβαρδισμοί

Η Μέση Ανατολή πνίγεται στο αίμα, με τη Λωρίδα της Γάζας να βομβαρδίζεται ανηλεώς από το Ισραήλ, ενώ υπάρχουν φόβοι πως στη σύρραξη θα εμπλακεί με το Ιράν, ιδίως μετά την επίθεση σε πρεσβεία του Ιράν, στη Δαμασκό και τον θάνατο υψηλόβαθμων προσώπων της ηγεσίας του Ιράν. Ολες αυτές οι εξελίξεις μπορούν κάτω από την ενεργοποίηση του Ουρανού στον Ταύρο από τον Δία να πάρουν φωτιά και μάλιστα με τρόπο που θα είναι πολύ ξαφνικός και γενικευμένος».

Oι πετυχημένες προβλέψεις, όμως, της Νο 1 αστρολόγου δεν σταματούν εδώ, μια και έναν μήνα μετά, στο τεύχος 39 του Ιουνίου, έγραψε αναλυτικά: «Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης μας σπαράσσεται από αιματηρές πολεμικές συγκρούσεις σε διάφορα σημεία του. Ο πόλεμος Δύσης – Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας συνεχίζει ακατάπαυστα και καμία από τις αντιμαχόμενες πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη αυτή τη στιγμή να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να βρεθεί μια ειρηνική λύση. Τόσο η Ρωσία όσο και η συμμαχία της Δύσης (ΗΠΑ και κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης) συνεχίζουν να επιμένουν σε έναν πόλεμο που θα έχει νικήτρια μόνο τη μία από τις δύο πλευρές, με το κόστος σε ανθρώπινες ζωές και σε οικονομικές επιπτώσεις για τους λαούς να είναι δυσβάσταχτο.

Την ίδια στιγμή μαίνεται και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, με τη Λωρίδα της Γάζας να είναι ένα απέραντο νεκροταφείο και τις χώρες στην περιοχή (Ιράν, Λίβανος) να είναι έτοιμες να εμπλακούν σε μια πιο γενικευμένη σύγκρουση. Η επερχόμενη αυτή όψη είναι άκρως επικίνδυνη, από τη στιγμή που γεωπολιτικά πάρα πολλές χώρες είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Μια λάθος κίνηση ή απόφαση κάτω από την επιρροή Αρη – Πλούτωνα αρκεί για να οδηγηθούμε σε τραγικά γεγονότα». Στο ίδιο θέμα της, στην ενότητα «Πολιτική αστρολογία», η Λίτσα Πατέρα μπήκε αστρολογικά στο μυαλό του Νετανιάχου και στο κομμάτι με τίτλο «Η εμμονή του Νετανιάχου να αλλάξει το status quo στη Μέση Ανατολή» έγραφε χαρακτηριστικά: «Εξίσου επικίνδυνες καταστάσεις για γενίκευση των πολεμικών συγκρούσεων έχουν δημιουργηθεί και στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να συνεχίζει ανυποχώρητο την επίθεσή του στα παλαιστινιακά εδάφη μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Παγκόσμια οργή

Στην κυριολεξία έχουν ισοπεδωθεί ολόκληρες πόλεις στη Λωρίδα της Γάζας και οι νεκροί Παλαιστίνιοι ξεπερνούν τους 35.000, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 75.000. Σχεδόν το 60% των νεκρών είναι γυναικόπαιδα, γεγονός που έχει προκαλέσει την παγκόσμια οργή για το γεγονός πως δεν πρόκειται πλέον για μια αμυντική ενέργεια του Ισραήλ απέναντι στη Χαμάς, αλλά αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας. Ο Νετανιάχου δείχνει πως πλέον ενεργεί εντελώς παράλογα, καθώς βιώνει την οργή του λαού του στο εσωτερικό για το πώς χειρίστηκε την κατάσταση με τους Ισραηλινούς ομήρους αλλά και για το γεγονός πως πλέον χάνει την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαιτίας της εμμονής του να συνεχίζει τις αιματηρές επιθέσεις με θύματα πολλούς αμάχους. Σε δηλώσεις του αναφέρει πως δεν τον ενδιαφέρει αν σταματήσουν οι ΗΠΑ να στηρίζουν το Ισραήλ στρατιωτικά και πως θα πολεμήσουν ακόμα και μόνο με τα νύχια τους, αν χρειαστεί.

Παρότι η είσοδος του Δία στους Διδύμους ευνοεί τη συστάδα πλανητών στο ωροσκόπιο του Νετανιάχου, η παρουσία του γενέθλιου Αρη στον Λέοντα δεν δείχνει ευχάριστες στιγμές στο μέλλον. Η δυσαρμονική όψη Ερμή – Ουρανού δείχνει πως θα συνεχίσει να παίρνει αποφάσεις που δεν θα είναι σωστές. Ακόμη, η δυσαρμονική όψη Ηλιου – Αρη στο ωροσκόπιο του Ισραήλ δεν θα είναι ευνοϊκή για τη χώρα του στο εγγύς μέλλον. Ο Ουρανός αυτή τη στιγμή επηρεάζει τόσο το ωροσκόπιο του Νετανιάχου όσο και του Ισραήλ και οι εξελίξεις θα είναι αρκετά δύσκολες».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This