Τζέισον Στέιθαμ: Οταν ο Fast & Furious αγωνιζόταν στις καταδύσεις – Πριν 34 χρόνια!

Δείτε τον σε βίντεο - Αγνώριστος

Must Read

Ίσως κάτι που δεν ήξεραν ούτε οι φανς του. Ο Τζέισον Στέιθαμ υπήρξε διακεκριμένος αθλητής κατάδυσης, που λάμβανε μάλιστα μέρος σε αρκετούς αγώνες της Κοινοπολιτείας. Είχε εκπροσωπήσει την Μεγάλη Βρετανία στους αγώνες το 1990 και μάλιστα έφερνε εκείνη την περίοδο, εξαιρετικές επιδόσεις… Στα 23 του τότε χρόνια, δοκιμάστηκε για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 και του 1992, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αργότερα με την υποκριτική, από όπου έγινε και γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπημένος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης. Σε δήλωσή του στο BBC το 2008 ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πει:  «Νομίζω το ότι δεν πέτυχα στον αθλητισμό με βοήθησε να επικεντρωθώ περισσότερο στην υποκριτική καριέρα. Να την δω πιο σοβαρά».

Ο Στέιθαμ ξεκίνησε με την κατάδυση από τα 11 του, όταν στις οικογενειακές διακοπές στην Φλόριντα παρακολουθούσε από το ξενοδοχείο τις εντυπωσιακές βουτιές ορισμένων. Σύμφωνα με την dailymail, ήταν η στιγμή που κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με αυτό. Μέσα σε έναν χρόνο έγινε μέλος της βρετανικής ομάδας και μετά από σκληρές προπονήσεις εισήχθη στη Βρετανική Σχολή Καταδύσεων και εκπροσωπούσε την πατρίδα του σε διεθνείς διοργανώσεις.

«Είναι λίγο στενάχωρο που δεν τα κατάφερα ποτέ μέχρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε ο Στέιθαμ, όταν ο Τζακ Λάουχερ και ο Κρις Μιρς έγιναν οι πρώτοι Βρετανοί που κέρδισαν χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στις καταδύσεις στο Ρίο το 2016. «Το αξίζουν. Οι δύτες τώρα είναι απλά καταπληκτικοί. Ξεκίνησα πολύ αργά. Μάλλον δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα έπρεπε να είχα κάνει ένα διαφορετικό άθλημα», σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This