Ο Δ. Αποστόλου υπερασπίζεται την Παραγουανή κολυμβήτρια: Το έγκλημα της ήταν που δεν υποδύθηκε τον τρανς απόστολο στον «Μυστικό Δείπνο»

Must Read

Η είδηση της απομάκρυνσης της Παραγουανής κολυμβήτριας Λουάνα Αλόνσο από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς», δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα ελληνικά ΜΜΕ και social media, με πολλούς, μάλιστα, να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο καταξιωμένος σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τον άδικο παραγκωνισμό της, σε αντιδιαστολή με τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στην ανεκδιήγητη, όπως τη χαρακτήρισε, τελετή έναρξης με τον πολυσυζητημένο «Μυστικό Δείπνο». Το «έγκλημα» της ήταν που δεν είχε μούσια και δεν φορούσε τακούνια, για να υποδυθεί τον τρανς απόστολο, τόνισε στην ανάρτησή του, όπου έκανε λόγο για «συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού».

«Η Αλόνσο η Παραγουανή κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς… Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια φορούσε τακούνια ταπερατα βυζιά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχω φίλοι υπερασπιστές των θόλων μηνυμάτων των Γάλλων…ίσως να ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας», έγραψε στην ανάρτησή του ο επιτυχημένος σεναριογράφος.

Η 20χρονη Λουάνα Αλόνσο φέρεται να διώχτηκε από το κατάλυμα της ολυμπιακής αποστολής της πατρίδας της, με τους υπεύθυνους της αποστολής της Παραγουάης να αναφέρουν ως αιτία το ότι η παρουσία της είχε… αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την «Daily Mail», ένα από τα βασικά πράγματα που ενόχλησαν, ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί εκείνων της αποστολής της Παραγουάης. Επίσης, αρνητικά σχολιάστηκαν και οι δεκάδες αναρτήσεις της στα social media, με την ίδια να σχολιάζει, πάντως, πως «θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε. Παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This