Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τις κατηγορίες σε βάρος του – Το τραγούδι με νόημα που «ανέβασε»

Είχε επιλέξει να «σωπάσει» όλο αυτό το διάστημα

Must Read

Την πρώτη του ανάρτηση στο διαδίκτυο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός δεν είχε «ανεβάσει» το οτιδήποτε στα κοινωνικά δίκτυα όλο αυτό το διάστημα, μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τις καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Χθες, δημοσίευσε μια «ιστορία» στο Instagram στην οποία περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο για ένα βίντεο από μια παλιά του παράσταση και συγκεκριμένα τους «Αχαρνείς» του 2018.

Ο σύνδεσμος παραπέμπει σε ένα τραγούδι που ερμήνευε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην έναρξη της παράστασης. «Αχ καρδιά μου πώς αντέχεις τόσες πίκρες, τόσα βάσανα και λύπες, πώς», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κομμάτι. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούν πως η ανάρτηση του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτελεί ένα μήνυμα που θέλει να περάσει o ηθοποιός για όσα συνέβησαν. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο για την δίκη σε δεύτερο βαθμό για τις κατηγορίες σε βάρος του.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This