Η καλλονή του Μόντο Ντουπλάντις

Ποια είναι η σύντροφος του μυθικού αμερικανοσουηδού

Must Read

Ο Σουηδός κατακτητής των αιθέρων Άρμαντ Μόντο Ντουπλάντις, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στα 6.25 μέτρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο άλμα επί κοντώ. Είναι όμως και κατακτητής της καρδιάς μίας πανέμορφης κατάξανθης Σουηδής.

Ο υπεραθλητής έσπασε το ολυμπιακό ρεκόρ στο Παρίσι με άνεση, στόχευσε στο παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο έσπασε στην τρίτη του προσπάθεια, κάνοντας το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο να ξεσηκωθεί. Μετά την τεράστια επιτυχία του, όπως συνηθίζει έσπευσε στην εξέδρα για να αγκαλιάσει την σύντροφό του. Τα μάτια του είναι στραμμένα στα ύψη αλλά κυρίως πάνω στην καλλονή συμβία του. Η εντυπωσιακή σύντροφός του, ονομάζεται Ντεζιρέ Ινγκλάντερ και είναι στο πλευρό του εδώ και 4 χρόνια.

Η Σκανδιναβή καλλονή είναι μοντέλο από τη Σουηδία, ενώ ασχολείται πολύ ενεργά και με το Youtube όπου έχει το δικό της κανάλι, καθώς μοιράζεται τη ζωή της με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του επί κοντώ. “Η Ντεζιρέ φέρνει τόσο μεγάλη ισορροπία στη ζωή μου“, είχε δηλώσει ο ίδιος. “Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να γυρνάς σπίτι και να δραπετεύσεις σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, να απορροφάται ο ένας από τον άλλον. Είναι μια υπέροχη σύντροφος στα ταξίδια“. Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι μοντέλο και influencer. Έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο TikTok και στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από το μόντελινγκ και τη ζωή της στη Σουηδία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι Midsummer στη Στοκχόλμη, όπου η Inglander ήταν “single και δεν ήταν έτοιμη να κάνει σχέση”, όπως είπε. Ο αθλητής φαινόμενο θυμάται ότι “το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι φλερτάρουν με πολύ διαφορετικό τρόπο στη Σουηδία από ό,τι στη Λουιζιάνα από όπου επίσης κατάγομαι. Εκεί μιλάμε πολύ, για πολύ ώρα. Στο πάρτι, λοιπόν, προσπαθούσα απλώς να μιλήσω στην ίδια, της έλεγα “Γεια, τι κάνεις, είμαι ο Mόντο…”, αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό ή με εμένα. Ήθελε απλώς να χορέψει“. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε μέσω Snapchat και τελικά βγήκαν ραντεβού λίγους μήνες αργότερα, με το νερό να κυλά στο αυλάκι. Η κοπέλα βρίσκεται πάντα στις κερκίδες κατά τη διάρκεια των αγώνων του αγαπημένου της, επευφημώντας τον σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σύμφωνα με τη Vogue Scandinavia, “οι απεριόριστες εκδηλώσεις στοργής κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων διαγωνισμών έχουν εδραιώσει τη σχέση τους”.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This