Όταν ο γοητευτικός πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις για αφρόλουτρο και σοκολάτα

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κληρονομήσει την ψιλόλιγνη σιλουέτα του πατέρα της αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου του, όπως τα γαλανά του μάτια. Ο Δημήτρης Καινούργιος προτού ασχοληθεί με το επιχειρείν, εργάστηκε ως μοντέλο και πρωταγωνίστησε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές του.

Δείτε τις διαφημίσεις για γνωστό αφρόλουτρο και σοκολάτα, την δεκαετία του ’80:

Η γνωστή παρουσιάστρια αν και δεν μιλάει συχνά για την οικογένειά της, έχει αναφερθεί σε συνέντευξή της στο παρελθόν στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι γονείς της όταν εκείνη ήταν 6 ετών. Ο πατέρας της καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, παρέμεινε δυνατός και ανεξάρτητος, φροντίζοντας να μην επηρεαστούν τα παιδιά του από αυτή την αλλαγή στη ζωή τους.

«Είναι πολύ αξιοπρεπής. Νιώθω ότι αυτός με προστατεύει. Ανά πάσα στιγμή, άμα του πω “τρέξε” θα “τρέξει” και θα έρθει. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά μου και πολύ περήφανη για τους γονείς μου γενικότερα. Έχω ευαισθησία στους ανθρώπους που έχουν κινητικές δυσκολίες» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύει φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, συνοδεύοντάς τις με τρυφερά σχόλια για να ευχηθεί στον πατέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This