Τσαλίκης κατά Τσιτσιπά: «Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου! Με πιάνει δύσπνοια στην ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι»

«Πυρά» από τον τραγουδιστή για την αισχρή επίθεση του τενίστα στον πατέρα του

Must Read

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η αδιανόητη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πατέρα του, βρίζοντας τον χυδαία, ενώ έφτασε στο σημείο να τον διώξει και από το γήπεδο.

Μάλιστα, ο τενίστας μετά τον αγώνα στον οποίο ηττήθηκε τελικά, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά συνέχισε να εξευτελίζει τον πατέρα του, λέγοντας ότι δεν είναι αρκετά έξυπνος για να χειρίζεται καταστάσεις.

Το περιστατικό σχολιάζεται από πλήθος χρηστών στα social media, την ώρα μάλιστα που η Ελλάδα έχει πλημμυρίσει υπερηφάνεια για το ήθος των Ολυμπιονικών που έφεραν μετάλλια στην πατρίδα τους και δεν ξέχασαν τι θα πει σεβασμός και μετριοφροσύνη.




Ανάμεσα σε εκείνους που κατακεραυνώνουν τον Στέφανο Τσιτσιπά, είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σημειώνει σε ανάρτησή του:  «Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρούνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν, μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι “φάροι” σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι, που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας… Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε, τους στηρίζουμε, τους θαυμάζουμε και μας ξενερώνουν. Στέφανε αγόρι μου, χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής, αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου, να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσύ» έγραψε ο Γ. Τσαλίκης και πρόσθεσε:

«Άμα δεν γουστάρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά, κόψ’ το. Αλλιώς εφόσον είναι επιλογή σου, τίμησέ την και μαζέψου. Μας κάνεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή, δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικά αν μπω στη θέση του πατέρα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερά σου) με πιάνει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως. Δούλεψε τον εαυτό σου, διαχειρίσου τον θυμό σου, νίκησε τους δαίμονές σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά. Οι μεγάλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες. Grow up and show some respect!» κατέληξε στην ανάρτησή του που έγινε viral.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και μένα με έπιασε δυσκοίλια ακούγοντας την καλλίφωνη φωνή σου, τροβαδούρε τής συνφοράς…
    Τσιτσιπάς-10τόγλου προκαλούν φθόνο στα ρετάλια τού συστήματος τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να εμμετοχϋνουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This