Ο «Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής» στη Θεσσαλονίκη έκανε πάλι το θαύμα του!

Μετά την πεθερά πολιτικού αφέθηκαν στα χέρια του πασίγνωστη κυρία του θεάτρου αλλά και διάσημη ξανθιά της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Ανάρπαστος έχει γίνει Θεσσαλονικιός γιατρός, ο οποίος εξελίσσεται σε πλαστικό χειρουργό γνωστών κυριών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κοσμικών των Αθηνών, μετά την ανανέωση που έκανε λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές στην πεθερά γνωστού πολιτικού που πρωταγωνιστεί στη χώρα.

Οπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Espresso», από τα χέρια και τα νυστέρια του πλαστικού χειρουργού είχε περάσει λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου η πεθερά του ισχυρού πολιτικού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ενώ ο πολιτικός περιόδευε στη συμπρωτεύουσα, η πεθερά του επισκέφτηκε το ιατρείο του Θεσσαλονικιού «ταχυδακτυλουργού της ομορφιάς», τον οποίο εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες δεκάδες κυρίες της κοσμικής Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για να της δώσει τη χαμένη λάμψη, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου από το ζαρωμένο πρόσωπό της.

Ο συγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πλαστικούς της χώρας, με το σύνθημα «H ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση», ως επιστέγασμα των ιατρικών του παροχών, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο από κυρίες του επιχειρείν και της πολιτικής, και wannabe στάρλετ που θέλουν να διεισδύσουν στον χώρο της showbiz. Επίσης, είναι ο πλαστικός καταξιωμένων ηθοποιών και τραγουδιστών που αναζητούν εναγωνίως την ανανέωση, δίνοντας μάχη εναντίον του χρόνου. Μετά την… ανανέωση της πεθεράς του γνωστού πολιτικού, που έγινε αγνώριστη και νεότερη κατά τουλάχιστον 10 χρόνια, ο συγκεκριμένος επιστήμονας έγινε ανάρπαστος.

Η αποκάλυψη της «Espresso» προκάλεσε σούσουρο σε πολιτικά στελέχη αλλά και σε γνωστές κυρίες της κοσμικής Αθήνας, που έσπευσαν και έκλεισαν ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος είναι από τους γνωστότερους γιατρούς του είδους στην Ελλάδα, αλλά δίσταζαν μέχρι πρότινος να φτάσουν στο γραφείο του.

Η… φροντίδα

Ηδη, εντυπωσιακή ξανθιά της Νέας Δημοκρατίας έλαβε πριν από λίγες ημέρες τη φροντίδα του σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα σημάδια του χρόνου, κρατώντας τη ζωντάνια και τη νεανικότητα του προσώπου της. Τον συγκεκριμένο επιστήμονα επέλεξε και πρωταγωνίστρια του θεάτρου, η οποία έσπευσε να ζητήσει πληροφορίες φίλη της που είναι κοντά στον πολιτικό-γαμπρό της ηλικιωμένης κυρίας η οποία ξανάνιωσε στα χέρια του πλαστικού χειρουργού χάρη στις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζει στο λίφτινγκ και στη λιπογλυπτική.

Η γνωστή ηθοποιός πέταξε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και μέσα σε λίγες ημέρες έκανε το… θαύμα του ο «Κόπερφιλντ της πλαστικής χειρουργικής»! Η πεθερά του πολιτικού ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τον «μάγο του μπότοξ», ο οποίος δέχεται πολλά τηλεφωνήματα μέσα στο καλοκαίρι από καλλιτέχνιδες αλλά και γυναίκες πολιτικούς, που ελπίζουν να κάνει το… θαύμα του και να εξαφανίσουν τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό τους.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This