Ξέσπασε η αδερφή του Τσιτσιπά: «Ψάχνετε εύκολους στόχους να βγάλετε χολή»

Must Read

Μέσω instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό, η μικρή αδερφή του Στέφανου Τσιτσιπά ξέσπασε μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η αντίδραση του τενίστα ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα έβρισε χυδαία για άλλη μια φορά τον πατέρα του.

Το θέμα απασχόλησε τα ΜΜΕ και τα social media, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν τον Τσιτσιπά για την συμπεριφορά του αλλά και τους γονείς του για την πίεση που του έχουν ασκήσει.

Στον απόηχο των αντιδράσεων, η 16χρονη αδερφή του Ελισάβετ αναφέρει: «Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά. Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χέστηκαν όλοι μαζί. Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία» γράφει η Ελισάβετ Τσιτσιπά και έπειτα κάνει αναφορά στις πυρκαγιές: «Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές. Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας. Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά. Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα».

Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει: «Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας. Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελισάβετ Τσιτσιπά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This