Χαμός με τα αισχρά σχόλια κάτω από το βίντεο της Τούνη με την μικρή ξαδέρφη της στη Μύκονο

Η Influencer δεν άφησε αναπάντητες τις επιθέσεις

Must Read

Στη Μύκονο για διακοπές με την ξαδέρφη της βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε ενημερώσει τους ακόλουθούς της ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα ταξιδέψει χωρίς τον γιο της.

Η γνωστή influencer ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου φαίνεται κεφάτη να χορεύει μαζί με την μικρή ξαδέρφή της, ωστόσο εκτός από τα κολακευτικά σχόλια, δεν έλειψαν και τα «παρατράγουδα».

Ορισμένοι χρήστες σχολίασαν με σεξιστικό τρόπο το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, ενώ η μπάλα «πήρε» και την εντυπωσιακή συγγενή της.

@j.touni Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!😅🥹 συμπεθέρες μου η μικρή ξαδέλφη δεν έχει instagram🫠🫠❤️ #fyp #foryou #girlstrip #mykonos ♬ original sound – Bigteddy_73

«Όταν εσύ και η μικρή σου ξαδέρφη καταφέρνετε επιτέλους να κλείσετε εκείνο το κοριτσίστικο ταξίδι στη Μύκονο» έγραψε η influencer η οποία δεν άφησε αναπάντητες τις επιθέσεις που δέχτηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This