Ο Εντ Σίραν αγόρασε μερίδιο στην αγγλική ομάδα, Ίπσουιτς

Μικρομέτοχος και θα πει κι ένα τραγούδι

Must Read

Ο Εντ Σίραν αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο στον σύλλογο της πόλης του, την Ίπσουιτς, που μόλις επέστρεψε στην Premier League!

Το συνολικό μερίδιο του διάσημου τραγουδιστή στον σύλλογο για αρχή είναι στο συμβολικό 1,4% και ο ίδιος προς ώρας δεν θα γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος συχνά παρακολουθεί τους εντός έδρας αγώνες της Ίπσουιτς, θα έχει σουίτα στο «Portman Road Stadium», πρόσθεσε ο σύλλογος, που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

«Πραγματικά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι αγόρασα ένα μικρό ποσοστό της ποδοσφαιρικής ομάδας της γενέτειράς μου, Ίπσουιτς Τάουν», δημοσίευσε ο 33χρονος καλλιτέχνης στο Instagram. «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου να είναι ιδιοκτήτης στον σύλλογο που υποστηρίζει και νιώθω τόσο ευγνώμων για την ευκαιρία. Ζω στο Σάφολκ από τα τρία μου χρόνια και παρόλο που έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και μερικές φορές νιώθω ξένος στις μεγάλες πόλεις, το Σάφολκ και το Ίπσουιτς πάντα με έκαναν να νιώθω μέρος μιας κοινότητας και προστατευμένος. Είναι μεγάλη χαρά να είσαι θαυμαστής της Ίπσουιτς».

Η Ίπσουιτς, η οποία κέρδισε αυτόματη άνοδο, αφού τερμάτισε δεύτερη στην Championship την περασμένη σεζόν, ξεκινά στην Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ το Σάββατο.

@premierleague The Tractor Boys are back 🚜 #premierleague @Ed Sheeran @Ipswich Town FC ♬ original sound – Premier League

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This