Εφιάλτης στη Μύκονο για τον DJ Bob Sinclar – «Το χειρότερο σετ της καριέρας μου»

O DJ έφυγε από τη Μύκονο με... κατάθλιψη!

Must Read

Νέα δυσφήμηση για το νησί των Ανέμων που μετά το «κράξιμο» των τουριστών, τώρα μπήκε και στη μαύρη λίστα πασίγνωστων καλλιτεχνών όπως ο DJ Bob Sinclar.

Ο επιτυχημένος Γάλλος DJ ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε στη Μύκονο, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας λόγο για το χειρότερο σετ της καριέρας του. Εμφανώς απογοητευμένος, ο DJ ανέφερε ότι έπαθε κατάθλιψη μετά από αυτή την εμφάνιση αφού το κοινό ήταν αδιάφορο, άλλοι κρατούσαν κινητά και κανένας δεν έδειξε ενθουσιασμό στα κορυφαία κομμάτια όπως το «Love Generation» και το «World, Hold On».

@bobsinclar🤣🤣🤣🤣♬ son original – Bob Sinclar

«Γαμώτο, νιώθω τόσο καταθλιπτικά απόψε. Είναι εφιάλτης. Ήταν το χειρότερο σετ της καριέρας μου» ενώ στο στη συνέχεια χαρακτήρισε «καταστροφή» το σετ στη Μύκονο.  «Οι DJs βγαίνουν από τα σετ και λένε ότι ‘Ήταν απίστευτο, η καλύτερη βραδιά της ζωής μου, αλλά εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο βαρετά» δήλωσε ο Bob Sinclar και έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται μήπως έκανε ο ίδιος κάποιο λάθος!

Θυμίζουμε τα hit του που ξεσήκωσαν τον πλανήτη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This