Η Πέγκυ Βασιλείου είναι talk of the town

Η woman power ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου

Must Read

H Πέγκυ Βασιλείου είναι αυτό που λέμε woman power! Από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, από το οποίο και αποφοίτησε, μεταπήδησε στη Γυμναστική Ακαδημία, γιατί ο έρωτας πάντα κερδίζει! Βλέπετε, από μικρή ακόμα, όταν ήταν αθλήτρια, λάτρευε τη γυμναστική και τα extreme sports.

  • Από τη Σούζη Στεφανίδη

Personal trainer για χρόνια, είναι πλέον ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου, με ένα τεράστιο πελατολόγιο, γιατί τα αποτελέσματα μαζί της είναι σίγουρα και θεαματικά. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και το περιεχόμενό της ως άνθρωπος την κάνει αγαπητή σε όλους. Οι γυναίκες τη λατρεύουν, γιατί όχι απλά δεν είναι ανταγωνιστική, αλλά γιατί είναι η φίλη που θα θέλαμε όλες.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη γυμναστική;

Από μικρή είχα τρέλα με τον αθλητισμό. Παρ’ όλα αυτά, τελειώνοντας το λύκειο, εκείνη την εποχή είχαν άνθηση τα παιδαγωγικά επαγγέλματα και έπεσαν καθηγητές, γονείς πάνω μου να με πείσουν να δώσω βάρος σε αυτό. Οπότε, μόλις τελείωσα το παιδαγωγικό, έδωσα ξανά εξετάσεις και πέρασα σε αυτό που αγαπώ.

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τη γυμναστική αλλά παράλληλα και για την εικόνα του πέραν της υγείας. Γιατί πιστεύεις κυρίως έρχεται ο κόσμος στο γυμναστήριο;

Θεωρώ ότι πάνω από όλα έρχεται για να ξεσκάσει. Μετά τα lockdowns δημιουργήθηκαν διάφορα ζητήματα στον κόσμο. Κυρίως έρχεται στο γυμναστήριο για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του.

Μήπως όμως παραασχολούμαστε με την εξωτερική μας εμφάνιση και εσωτερικά είμαστε χάλια;

Δεν αντιλέγω! Διότι, αν επενδύεις μόνο με στην εξωτερική σου εμφάνιση χωρίς να γίνεται και η απαραίτητη δουλειά και για τον εσωτερικό σου περιεχόμενο, αυτό πάντα έχει αντίκτυπο. Ισως για αυτό βλέπουμε και ανθρώπους οι οποίοι εξωτερικά μοιάζουν τέτοιοι, αλλά αυτοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα. Παρ’ όλα αυτά αυτό που παρατηρώ εγώ στους αθλούμενούς μου είναι πως βελτιώνοντας το σώμα τους σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται και η ψυχολογία τους.

Οι άντρες ή οι γυναίκες έχουν τα μεγαλύτερα ζητήματα ψυχολογικά;

Νομίζω πως οι γυναίκες, γιατί μεγαλώνουμε σε μια εποχή με πολλές ευθύνες, πολλές απαιτήσεις, πολλές εικόνες και πρότυπα που προσπαθούμε να φτάσουμε και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Επίσης, οι γυναίκες είμαστε πιο πολλές! Δυσκολευόμαστε να βρούμε έναν σύντροφο στο αντίστοιχο level με το δικό μας και αυτό επίσης είναι κάτι που αγχώνει τη γυναίκα.

Μέτριο κορμί αλλά όμορφο πρόσωπο ή τέλειο κορμί και μέτριο πρόσωπο προτιμούν οι άντρες;

Θεωρώ ότι προτιμούν μια κοπέλα που θα τους κάνει να περνάνε καλά! Σαν πρώτη εικόνα θα δουν και το όμορφο σώμα και το πρόσωπο. Πιστεύω όμως ότι αυτή που κερδίζει έναν άντρα είναι η αύρα μιας γυναίκας.

Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όταν γυμναζόμαστε και δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Οταν ακολουθείς ένα προπονητικό πλάνο, είναι δύσκολο να κάνεις λάθος. Το θέμα είναι τι κάνεις ύστερα από αυτό. Γιατί το 70% είναι η διατροφή. Αν τελειώνοντας το γυμναστήριο πας και καταναλώνεις ό,τι θες από φαγητό και ποτό, ο κόπος πάει όλος χαμένος.

Γιατί είναι τόσο ακριβό το personal training;

Θεωρώ ότι ένας επαγγελματίας personal trainer, που έχει καθίσει και έχει διαβάσει, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και όχι μόνο, είναι μια παροχή που για να στη δώσει έχει το αντίστοιχο τίμημα.

Με τόσες καταχρήσεις στην εποχή μας, αλκοόλ, ναρκωτικά κ.λπ., πώς συνδυάζεται παράλληλα όλο αυτό το «πλάκωμα» στα γυμναστήρια; Δεν είναι τέρμα επικίνδυνο;

Η δράση όλων αυτών κυρίως στοχεύει στο να σε κάνει ψεύτικα να νιώθεις «κυρίαρχος» κατά κάποιο τρόπο. Δηλαδή, σε κάνουν να νιώθεις up. που φυσικά αυτό μπορεί και από μόνη της η γυμναστική να σε κάνει να το νιώσεις. Οπότε, μέσα στη δίνη των καταχρήσεων που θες να νιώθεις «κάποιος σπουδαίος», έρχονται και η γυμναστική και ο αγώνας της τελειότητας. Δεν υπάρχει χειρότερος συνδυασμός από όλο αυτό, γιατί η επίδραση στον οργανισμό είναι άκρως επικίνδυνη.

Το φλερτ στην εποχή μας υπάρχει;

Εμένα με απογοητεύει κάπως η εποχή γιατί πλέον το φλερτ κρύβεται πίσω από μια οθόνη. Είναι πιο δύσκολο πλέον ο άντρας να σε προσεγγίζει από κοντά. Σίγουρα έχουμε ευθύνη και εμείς οι γυναίκες γιατί έχουμε γίνει κάπως απρόσιτες.

Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μαζί σου;

Εχω πολύ γυναικείο κοινό, ακριβώς γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Μπορεί η εμφάνιση κάποιες φορές να παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, αλλά, μόλις με γνωρίσουν, επειδή βλέπουν ότι λειτουργώ με αγάπη απέναντι στα όποια θέματα θέλουν να δουλέψουμε μαζί, γινόμαστε φίλες με όλες.

Εκτός από τη γυμναστική ξέρω ότι είσαι και λάτρις των σπορ. Ειδικά εδώ, στη Θεσσαλονίκη, τι θα πρότεινες σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με ένα χόμπι;

Η Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είναι μια τεράστια πόλη, προσφέρεται για πολλά. Και μόνο που οι αποστάσεις είναι μικρότερες, έχουμε χρόνο για χόμπι. Εγώ λατρεύω στον ελεύθερο χρόνο μου τον χειμώνα να κάνω snowboard, καθώς έχουμε εξαιρετικά χιονοδρομικά κέντρα σχεδόν δίπλα μας. Επίσης, η ιππασία μού δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και τρελαίνομαι για «εντουράδες» στο βουνό με τις μηχανές. Ευτυχώς έχουμε πολλή φύση ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This