Η νέα ζωή του Δημήτρη Σταρόβα μετά το ισχαιμικό επεισόδιο και το δυνατό comeback

Must Read

Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του άλλαξε την κοσμοθεωρία του. Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αισθάνεται καθημερινά όλο και πιο δυνατός μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος. Οχι, φυσικά, ως χαρακτήρας· ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει αλλάξει από πλευράς συνηθειών, κάτι που φαίνεται και στην εμφάνισή του.

Οπως πληροφορηθήκαμε, ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες των γιατρών του, έχει χάσει πάνω από 20 κιλά, προσέχει αυτά που τρώει, δεν πίνει σταγόνα αλκοόλ, ούτε καπνίζει. Ηταν στις αρχές του μήνα, όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης, έχοντας στο πλευρό του τον φύλακα άγγελό του, όπως αποκαλεί ο ίδιος (και όχι μόνο) τη σύντροφο του Αννα Σταθάκη, πραγματοποίησε την πρώτη βραδινή έξοδό του έπειτα από την περιπέτειά του.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της καλής φίλης τους Σάντρας Βουτσά, ο Δημήτρης και η Αννα βρέθηκαν στο εστιατόριο «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες», ένα από τα στέκια τους, στον Βύρωνα, όπου πέρασαν μια όμορφη βραδιά, μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την αγαπημένη του Αγγελική – επίσης καλεσμένους της κόρης του αξέχαστου Κώστα Βουτσά. Σημειώνεται πως η λογοθεραπεία που κάνει εντατικά ο καλλιτέχνης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο έχει αποδώσει καρπούς, με την ομιλία του να βελτιώνεται διαρκώς. Υπάρχουν, ωστόσο, φορές που δυσκολεύεται να πει με την πρώτη κάποια μεγάλη λέξη. Με τη δεύτερη προσπάθεια, όμως, τα καταφέρνει πάντα, ενώ δεν χάνει και τη ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται.

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει, βέβαια, η ψυχή της παρέας, με το χιούμορ και τα αστεία του, ενώ δείχνει ανυπόμονος να επιστρέψει στη σκηνή, κάτι που -όπως φαίνεται- δεν θ’ αργήσει να συμβεί. Τούτο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στις παραστάσεις με το συγκρότημα Αγαμοι Θύται, του οποίου έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος, μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Συγκεκριμένα, στις 24 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Αγαμοι Θύται θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This