O Αλέν Ντελόν ήθελε να κάνουν ευθανασία στον σκύλο του και να τον θάψουν μαζί του – Αρνήθηκε η οικογένεια

«Του λείπω όταν δεν είμαι εκεί» είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Must Read

Αίσθηση αλλά και αντιδράσεις προκαλεί η επιθυμία που είχε εκφράσει ο γόης του σινεμά, Αλέν Ντελόν για τον σκύλο του, σε περίπτωση που εκείνος θα έφευγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian, ο Ντελόν που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 88 ετών, ευχόταν να γίνει ευθανασία στον Λουμπό, ένα μαλινουά 10 ετών και να τον θάψουν δίπλα του στον τάφο του.

«Είναι ο σκύλος του τέλους της ζωής μου… Τον αγαπώ σαν παιδί», είπε ο Ντελόν στο Paris Match το 2018. «Είχα 50 σκυλιά στη ζωή μου, αλλά έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό. Του λείπω όταν δεν είμαι εκεί». Και πρόσθεσε: «Αν πεθάνω πριν από αυτόν, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να μας πάρει μαζί. Θα τον κοιμίσει στην αγκαλιά μου. Προτιμώ να το κάνω αυτό παρά να ξέρω ότι θα αφήσει τον εαυτό του να πεθάνει στον τάφο μου με τόσα βάσανα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιθυμία αυτή του Ντελόν προκάλεσε αντιδράσεις και οργανώσεις φιλόζωων προσφέρθηκαν να βρουν στον σκύλο έναν νέο κηδεμόνα.

Η οικογένεια ωστόσο του ηθοποιού έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να θανατωθεί το μαλινουά και ότι η κόρη του Ανούσκα, θα συνέχισε να φροντίζει το ζώο.

Δείτε επίσης:

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς μιλά για τις στιγμές του με τον Αλέν Ντελόν στο Φεστιβάλ των Καννών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This