Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Mαζί στο «Buzzheart» 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Must Read

Ξανά μαζί η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος. Μην πάει, όμως, το μυαλό σας στην επανασύνδεση. Απλώς, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται στο σινεμά 23 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Στο μακρινό παρελθόν η Εβελίνα και ο Γιώργος έζησαν έναν δυνατό έρωτα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους Αφροδίτης, ενώ επισημοποιήθηκε κιόλας με παπά και με κουμπάρο το 1999, όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σουξέ της καριέρας της, τους «Δύο ξένους». Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, όμως, έγινε γνωστή η απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να διατηρήσουν φιλικές επαφές μεταξύ τους, γεγονός που συντέλεσε και στο να αποδεχτούν την πρόταση του σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη να παίξουν μαζί στη νέα του ταινία, με τίτλο «Buzzheart», που βγαίνει στους κινηματογράφους μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα… έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Εκείνοι, όμως, του εκμυστηρεύονται πως η κόρη τους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος θα πρέπει να τον υποβάλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This