Δείτε τη Δανάη Μπάρκα να κάνει κατακόρυφο στη Σέριφο

Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας που έκανε και ένα κατακόρυφο

Must Read

Διακοπές στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων έκανε η Δανάη Μπάρκα και δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμός της για τη Σέριφο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια ήταν τόσο έντονος, που η παρουσιάστρια έκανε κατακόρυφο μπροστά σε βράχο φορώντας ολόσωμο μαγιό και μοιράστηκε το βίντεο με ακόλουθούς της.

«Κάθε Αύγουστο από το 2008 είμαι εδώ. Δεν ξέρω γιατί. Σαν κάτι να με τραβάει σ’αυτο τον τόπο. Έχω έρθει μόνη μου, έχω έρθει με τις φίλες μου, με τη μαμά μου και τους φίλους της, με συνεργάτες, με τα σκυλιά μου, με όποια παρέα προκύπτει, όμως πάντα εδώ» είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της, τονίζοντας ότι όπως και να είναι η ψυχολογία της, τα αρνητικά συναισθήματα μειώνονται, ενώ τα θετικά πολλαπλασιάζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This