Χώρισε η Δανάη Παππά

Πότε τα έσπασαν η ηθοποιός και ο Λάζαρης

Must Read

Τίτλοι τέλους για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη έπειτα από έξι χρόνια σχέσης! Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έχει χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφερε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, περιορίζοντάς το στους ανθρώπους του πολύ στενού του περιβάλλοντος.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η γλυκιά ηθοποιός, που την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα 28 της χρόνια, δήλωνε λίγους μήνες πριν πως ο γοητευτικός επιχειρηματίας ήταν ο άντρας με τον οποίο έβλεπε το μέλλον της μαζί του.

Το ζευγάρι σε παλαιότερες διακοπές του

«Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το Α και το Ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για κείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για κείνον και να εξελίσσεται» είχε πει χαρακτηριστικά. Φαίνεται όμως πως η ζωή τα έφερε αλλιώς, με τους δυο τους να καταλήγουν χώρια.

Τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια

Η απουσία του Λάμπρου Λάζαρη από το πρόσφατο birthday party της Δανάης Παππά δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς (και όχι μόνο) φίλους τους. Κι αυτό διότι οι δυο τους ήταν πολύ ενεργοί στα social media κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ποστάροντας συχνά κοινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια, ενώ η Δανάη είχε τεράστια αδυναμία και στα σκυλιά του συντρόφου της και πόζαρε τακτικά μαζί τους στον Instagram-ικό φακό. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους, δίχως υστερίες και καβγάδες.

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε η Παππά για τον Λάζαρη ήταν στα τέλη Μαΐου

Αλλωστε, πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ και, παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, η επιθυμία του ενός για τον άλλον είναι να είναι καλά και να ευτυχήσει. Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να «ακολουθούνται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν κρατήσει στους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους.

Στο Golden Hall για ψώνια

Η Δανάη Παππά, που φέτος θα παίζει στο σίριαλ του Alpha «Αγιος Ερωτας», έχει αρχίσει ήδη γυρίσματα και νιώθει πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Οσο για τον Λάμπρο Λάζαρη, θεωρείται πια ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες και πέρασε ένα «γεμάτο» καλοκαίρι με διακοπές σε Πάρο και Μεγανήσι και μια απόδραση σε προορισμό του εξωτερικού. Οι πληροφορίες μας τον θέλουν γενικώς στα καλύτερά του, να ετοιμάζει νέα επαγγελματικά πρότζεκτ με πολύ μεράκι και μπόλικο ενθουσιασμό.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This