Η Λίτσα Πατέρα και τα άστρα της φέρνουν αυγουστιάτικα τον… Αγιο Βαλεντίνο

Ερωτευτειτε γιατί... χανόμαστε

Must Read

Στις 27 Αυγούστου μη μείνετε στο σπίτι. Ο έρωτας με τα βέλη του παραμονεύει!
(Τι να πω; Με τόσα που τραβήξαμε μας λυπήθηκε κι ο Θεός. Συγγνώμη, αλλά ας γελάσουμε και λιγάκι). Ο απρόσμενος Ουρανός, με ουρανοκατέβατα γεγονότα, έχει αποφασίσει να ταρακουνήσει την καρδούλα πολλών από εμάς, αφού έχει μία άκρως ερωτική επαφή με την Αφροδίτη.

Η συνάντηση αυτή δημιουργεί απρόσμενες γνωριμίες, οι οποίες θα είναι όχι μόνο ξαφνικές, αλλά και εντυπωσιακές και άκρως ενδιαφέρουσες. Συνήθως δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, ακόμα κι αν είναι ανεπίτρεπτες (η όψη αυτή φέρνει και χρήματα). Τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθουμε σε απρόβλεπτη επαφή μπορεί να ανήκουν σε διαφορετική εθνικότητα, θρησκεία, κοινωνική τάξη, ηλικία. Μπορεί βέβαια να είναι το κάτι διαφορετικό, όμως θα απολαύσετε αυτή την ενδιαφέρουσα σχέση, από την οποία θα αποκομίσετε πολλά οφέλη.

Για όσους βρίσκεστε ήδη σε έναν αισθηματικό δεσμό ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να αναθερμάνετε τη φλόγα του έρωτά σας, αλλά κυρίως να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές για να γίνει η σχέση σας ιδανική. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή γνωριμία μέσω της μαγνητικής ακτινοβολίας που θα εκπέμπετε στους γύρω σας, η οποία θα έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να διατηρηθεί η σχέση σας για πάντα ζωντανή. Ακόμη, μπορεί να συναντήσετε, κάτω από περίεργες συμπτώσεις και συνθήκες, ένα γνώριμο και αγαπημένο άτομο από το παρελθόν, και η εξέλιξη της σχέσης αυτής θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή.

Επίσης, είναι καλή εποχή για τα οικονομικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν τα πολλά χρήματα. Αλλά θα μπορείτε να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Από αυτή την όψη επηρεάζονται οι γεννημένοι 17 Ιανουαρίου, 17 Μαρτίου, 17 Σεπτεμβρίου και 19 Νοεμβρίου. Στις 29 Αυγούστου η Αφροδίτη θα κάνει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα και θα δώσει νέο νόημα στην αγάπη, μετατρέποντάς την σε θείο συναίσθημα. Θα εκδηλώνετε τα καλύτερα συναισθήματά σας και εξίσου δυνατή θα είναι και η ανταπόκριση που θα λαμβάνετε.

Οσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, μία δημιουργική αλλαγή θα σημειωθεί, και τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θα νιώσετε μία περίεργη έλξη ο ένας για τον άλλον. Το ταίρι σας θα σας βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά και εσείς θα εξωτερικεύετε τα καλύτερα στοιχεία του συντρόφου σας. Χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερες προσπάθειες η σχέση σας θα αναγεννηθεί και θα έρθετε πολύ πιο κοντά, δημιουργώντας τη βάση για ένα καλύτερο αύριο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα εμφανίζουν μία περίεργη εικόνα, καθώς θα νιώθετε ότι γνωρίζεστε από παλιά, και μάλιστα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερες προσπάθειες ο ένας θα γνωρίζει τις επιθυμίες του άλλου και όλα θα εξελίσσονται σαν μια φυσική κατάσταση. Αυτή η άνετη συμπεριφορά θα είναι και το μεγάλο βήμα για την καθιέρωση ενός μεγάλου έρωτα και μιας μόνιμης και σίγουρης αισθηματικής σχέσης.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, που είναι και όψη αυτοβελτίωσης, γι’ αυτό αν στο παρελθόν έτυχε να συγκρουστείτε σοβαρά με κάποιο άτομο που σας ενδιέφερε πολύ και είχατε μάλιστα διακόψει σχέση, τώρα με αυτή την όψη μπορεί να επανασυνδεθείτε. Από αυτή την όψη επηρεάζονται οι γεννημένοι 20 Ιανουαρίου, 20 Απριλίου, 21 Μαΐου και 23 Σεπτεμβρίου.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν από τον ερχομό του… αυγουστιάτικου Αγιου Βαλεντινου! Οι in love και συναρπαστικοί δίδυμοι, οι θελκτικοί παρθένοι & οι ανεβασμένοι ιχθύες

Κριός

Είναι μία ιδιαίτερα καλότυχη περίοδος, αφού δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να καλυτερέψουν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και φυσικά και με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα μόνιμο και σταθερό έδαφος πάνω στο οποίο θα μπορείτε να ανοικοδομήσετε τις νέες συνθήκες, που θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη σας. Επίσης ευνοούνται θέματα υγείας, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Αυτό το διάστημα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σημαντικό για εσάς. Νέες γνωριμίες ή ακόμη και παλιές μπορεί να επανεμφανιστούν, οι οποίες θα ανοίξουν νέους δρόμους για ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες. Πείτε «ναι» σε όλες τις προσκλήσεις, ακούστε τι έχουν να σας πουν και έπειτα επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Οσον αφορά την ερωτική σας ζωή, οι ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις θα σας «απογειώσουν» .

Δίδυμοι

Διαφωνίες που μπορεί να είχατε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή με θέματα σπιτιού βρίσκουν τη λύση τους. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει ιδιαίτερα συναρπαστική, αφού ο έρωτας θα εκδηλώνεται σε όλο του το μεγαλείο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα νιώσετε «μετά την μπόρα να έρχεται η ξαστεριά», καθώς θα προκύψουν συζητήσεις, οι οποίες θα έχουν προοπτικές για μια σημαντική συνεργασία.

Καρκίνος

Οι υποθέσεις σας θα διεκπεραιώνονται με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ό,τι συνήθως και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ήρεμες και πολιτισμένες, ακόμα και όταν θα υπάρχουν διαφωνίες. Δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις να προκύψει ξαφνικά μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα ή λύση ή ακόμη να δεχτείτε ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις. Είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και να δείτε συγγενείς και αγαπημένα άτομα. Ευνοούνται θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

Λέων

Είναι καλή περίοδος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας, τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και γενικότερα να μοιραστείτε συναισθήματα και απόψεις. Θα προκύψουν αρκετές γνωριμίες, τις οποίες μη βιαστείτε να τις θεωρήσετε επιδερμικές, καθώς μπορεί να φανούν περισσότερο χρήσιμες απ’ ό,τι υπολογίζατε. Ξαφνικές ευκαιρίες θα υπάρξουν για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, λίγο προσοχή μόνο στις σπατάλες.

Παρθένος

Επειτα από μία αρκετά πιεστική περίοδο νιώθετε σιγά σιγά να γίνονται όλα πιο ήρεμα, πιο εύκολα και πιο αρμονικά. Θα θέλετε να διασκεδάσετε, να ντυθείτε όμορφα, να χαρείτε απλές καθημερινές απολαύσεις της ζωής και κυρίως να ξεφύγετε από την καταπιεστική καθημερινότητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έλξετε ωραίους ανθρώπους, που θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές, και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα τα εξελίσσετε όπως εσείς θέλετε. Επιπλέον, τα οικονομικά σας θα αυξηθούν, γεγονός που θα συμβάλει επιπλέον στην καλή σας διάθεση.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε πολλή καλή φάση και έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε τα καλά σας συναισθήματα, παρ’ όλα αυτά είστε συγκρατημένοι και κρατάτε κρυφό ό,τι σας συμβαίνει, ίσως γιατί έτσι νιώθετε ότι το προστατεύετε καλύτερα. Αυτό, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ, αφού η χαρά δεν κρύβεται και πολύ σύντομα δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα και θα εκφράζετε με πλήρη άνεση την αγάπη σας και τον έρωτά σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Μέσα από τη φιλία θα βρείτε την αγάπη και μέσα από την αγάπη θα βρείτε τη φιλία. Οι φιλίες σας και ο κοινωνικός σας κύκλος γενικότερα θα εμφανίσουν μία περίεργη εικόνα και ο καθένας θα αποδέχεται με ευκολία τον άλλον όπως ακριβώς είναι. Ακόμη και το ταίρι σας θα είναι άνετο και συγκαταβατικό σε τομείς που παλαιότερα έδειχνε ότι δεν συμφωνούσε. Επίσης, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ξαφνικές σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές.

Τοξότης

Επαγγελματικά μπορεί να δεχτήκατε κάποιους περιορισμούς, κάνοντας όμως υπομονή και διατηρώντας την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει συνεχίζατε τις προσπάθειές σας και τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, καθώς μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα για ένα καλύτερο αύριο.

Αιγόκερως

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σε θέματα που σχετίζονται με την Ανώτατη Εκπαίδευση αλλά και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Επίσης, ευνοούνται νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα κύρους. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποιο ταξίδι.

Υδροχόος

Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους (δάνεια, Εφορίες, ακίνητα, κληρονομικά) εξελίσσονται πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, όπως επίσης και νομικά ζητήματα. Είναι καλή εποχή να κάνετε κάποια επένδυση. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, αφού εκφράζετε με άνεση τις επιθυμίες σας, τις οποίες και τις πραγματοποιείτε. Αποφύγετε μόνο να γίνετε καταπιεστικοί προς το ταίρι σας.

Ιχθύες

Οσο καταπιεστικά μπορεί να λειτούργησε το προηγούμενο διάστημα τόσο ανανεωτικό θα είναι το επόμενο. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε είστε δεσμευμένοι, οι ερωτικές εκπλήξεις δεν πρόκειται να λείψουν. Θα εισπράξετε αγάπη και αποδοχή και η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Επίσης, αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, είναι κατάλληλη περίοδος να λυθούν όλα υπέρ σας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This