Γιατί κράτησε κρυφό τον γάμο του ο Κώστας Καραφώτης

«Κάηκα πολύ με τα προσωπικά μου στα media ήδη από την εποχή του Fame Story...»

Must Read

Ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, που έγινε γνωστός από το Fame Story 2 του ΑΝΤ1 το 2004, ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον πρόσφατο γάμο του με την Κάτια Μάνου, που κράτησε κρυφό.

Όπως ανέφερε: «Στον γάμο μου δεν κάλεσα σχεδόν κανένα, κάναμε κλειστό γάμο. Ήμασταν 65 άτομα. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν το είπα σε κανέναν. Δεν ήθελα ούτε κάμερες, ούτε τίποτα… δυστυχώς εκεί στο τέλος έγινε λίγο ένας σαματάς με τις κάμερες. Δεν με ενόχλησε κανείς, δεν ήρθε κανείς για δήλωση ευτυχώς. Έδινα παντού το όνομα της γυναίκας μου, στην εκκλησία, στον χώρο της εκδήλωσης».

Και συνέχισε λέγοντας τόσο για την απόφαση να παντρευτούν, όσο και για τον λόγο που κράτησε κρυφό τον γάμο του: «Όλα είναι τελικά θέμα timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια την Κάτια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου. Η δουλειά μου δεν ήταν πρόβλημα. Κάηκα πολύ με τα προσωπικά μου στα media ήδη από την εποχή του Fame Story, οπότε όταν πλησίαζε το θέμα σε σχέσεις και σύντροφο, δεν ήθελα να απαντήσω. Ασχολούνται πάρα πολύ με το προσωπικό κομμάτι οι δημοσιογράφοι. Αν πάθω κάτι και πάω στο νοσοκομείο, θα χτυπήσει 20 φορές το τηλέφωνό μου. Αν βγάλω ένα νέο τραγούδι, δεν θα με πάρει κανείς».

Όσο για το πως της έκανε την πρόταση αποκάλυψε: «Δεν χρειαζόταν βίντεο εκείνη την ώρα, είναι τόσο καλά αποτυπωμένο στο μυαλό της. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είχαμε πάει στο Μιλάνο, είχα πάρει μαζί το δαχτυλίδι, προσπαθούσα να το κρύψω. Προσπάθησα την πρώτη νύχτα αλλά δεν, προσπάθησα και δεύτερη και τρίτη. Το κουβαλούσα 2-3 μέρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This