Έρωτας σε… βαλίτσες για Έλληνες celebrities – Πού ταξίδεψαν τα ζευγάρια της showbiz

Must Read

Ισπανία, Σιγκαπούρη, Μπαλί και Σκανδιναβία είναι οι διεθνείς προορισμοί που επέλεξαν για να ολοκληρώσουν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Κουτσουμπής, μετά το Παρίσι όπου ταξίδεψαν τον Ιούλιο και την Πάρο όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, απολαμβάνουν πλέον τις ομορφιές του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η νέα απόδραση της παρουσιάστριας του Alpha και του επιχειρηματία, που απασχολείται στον τομέα της εστίασης, έγινε λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα από τις Κυκλάδες.

Μάλιστα, η πληροφορία ότι βρίσκονται στην πόλη της βορειοδυτικής Ισπανίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, γνωστοποιήθηκε από τους ίδιους, μέσω Instagram. «Σαν Σεμπαστιάν! Στη… βασίλισσα της Χώρας των Βάσκων» έγραψε σε σχετική ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της επί ισπανικού εδάφους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την άλλη, ταξίδεψε οικογενειακώς στη Σιγκαπούρη, κάτι που δεν έκρυψε ούτε εκείνη από τους followers της στο Instagram. Παρά το γεγονός ότι τους είχαμε συνηθίσει σε «κλικ» με θάλασσες από την όμορφη Πάρο, όπου «διακοπάρει» σταθερά κάθε καλοκαίρι εδώ και χρόνια, η οικοδέσποινα του «Happy Day» στον Alpha έκανε την… ανατροπή, επιλέγοντας για το φινάλε του Αυγούστου να μας «βομβαρδίσει» με εικόνες από την εξωτική χώρα της Ασίας.

«Μερικές ημέρες στη Σιγκαπούρη» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πόζαρε στον φακό σε εντυπωσιακά spots, όπως στο Gardens by the Bay, που επισκέφθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη. Από το post έλαμψε διά της απουσίας του ο δικηγόρος σύζυγός της Θέμης Σοφός, ο οποίος -ως γνωστόν- δεν αγαπά ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Διαδικτυακές αναρτήσεις

Στο μεταξύ, εκεί που αναρωτιόμασταν αν η Σόφη Πασχάλη ήταν μόνη της ή με φίλους στο Μπαλί, αφού πόζαρε σόλο στις πρώτες διαδικτυακές αναρτήσεις της από τον προορισμό… τσουπ, εμφανίστηκε και ο σύντροφός της Νίκος Πάττας. Η εκρηκτική γυμνάστρια, μάλιστα, «αποζημίωσε» και με το παραπάνω τους followers της για την… αναμονή, δημοσιεύοντας δύο ειδυλλιακές εικόνες με το αμόρε της, που, παρεμπιπτόντως, είναι και 13 χρόνια νεότερός της, μπροστά σε έναν καταρράκτη.

«Η ζωή είναι δώρο! Το δώρο βρίσκεται μέσα από το περιτύλιγμα! Ετσι και με την καρδιά! Για να ζήσεις το δώρο της, χρειάζεται να απελευθερώσεις τον φόβο! Οταν φύγει ο φόβος, αυτό που μένει είναι η ελευθερία, τότε ζεις στο παρόν! Αν ζεις την κάθε σου μέρα σαν να είναι ξεχωριστή, η ζωή θα σου μαγνητίζει το μέσα σου! Αυτό υποστηρίζουν στο Μπαλί. Το λένε κάρμα!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Σόφη στο post που έκανε στο Instagram.

Μακριά από τα καλοκαιρινά τοπία της χώρας μας αποφάσισαν να κινηθούν το φετινό καλοκαίρι και η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, με τα παιδιά τους Δάνο και Νάγια.

Η τετραμελής οικογένεια πραγματοποίησε ένα ταξίδι ζωής στη Σκανδιναβία. Αρχικά βρέθηκαν στη Δανία, όπου έμειναν αρκετές ημέρες και χρειάστηκαν ακόμα και αδιάβροχα, μια και έπεσε πολλή βροχή στην Κοπεγχάγη το διάστημα που ήταν εκεί.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται όλοι μαζί στη Στοκχόλμη και απολαμβάνουν τα εντυπωσιακά τοπία αλλά και τα θαυμαστά αξιοθέατα που διαθέτει η πρωτεύουσα της Σουηδίας, δίχως φυσικά να παραλείπουν να ενημερώνουν τα φωτογραφικά άλμπουμ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This