Γιάννης Ζουγανέλης: «Θλίβομαι γιατί δεν υπήρχε παρουσία της Πολιτείας» – Το ξέσπασμα για την κηδεία του Χρήστου Γανναρά

«Ας συμμορφωθούμε λιγάκι γιατί χανόμαστε»

Must Read

Το «ύστατο χαίρε» απηύθυναν την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι στον καθηγητή και συγγραφέα Χρήστο Γιανναρά στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, στην Αιόλου. Παρών στην νεκρώσιμο ακολουθία και την ταφή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Με βίντεο στα social media o αγαπημένος καλλιτέχνης εξέφρασε το παράπονό του για την απουσία της Πολιτείας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης από την κηδεία.

«Μόλις τελείωσε η κηδεία του ιδιαίτερου, του μεγάλου, του φιλόσοφου της σύγχρονης ιστορίας του γένους μας, του ανθρώπου που συνδυάζει το παρελθόν για να πάρεις φόρα και να πας στο μέλλον.

Η σκέψη του θα μείνει αιώνια. Θλίβομαι γιατί δεν υπήρχε παρουσία της Πολιτείας, άρα δεν υπάρχει Πολιτεία. Όταν η Πολιτεία δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Γιανναράς, τότε δεν γνωρίζει τίποτα. Εκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ούτε καλλιτέχνες ούτε πολιτικοί ούτε εκπρόσωποι κομμάτων ούτε καν από την Πάντειο δεν είδα στεφάνι, που ήταν χρόνια καθηγητής» δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Ας συμμορφωθούμε λιγάκι γιατί χανόμαστε. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για την απογοήτευση» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο του Γιάννη Ζουγανέλη

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μιλάει ο Κος Ζουγανέλης που για χρόνια προωθούσε την αριστερή πλευρά και που δεν είχε έναν επικριτικό λόγο για την αριστερίλα που μάστιζε την κοινωνικοπολιτική ζωή και υπονόμευε τον μελλοντικό βηματισμό της χώρας. Πότε ο ίδιος υποστήριξε δημόσια τον αείμνηστο πλέον Γιανναρά για τα κακώς κείμενα που στιγμάτιζε με τον λόγο του ;
    Έστω και όψιμα, καλώς ήρθε στην κοινή λογική, αν και νομίζω ότι το κάνει επιτηδευμένα…

  2. Καλό ταξίδι κύριε καθηγητά. Η Ελλάδα σου οφείλει πάρα πολλά. Υπήρξες αιχμηρός απέναντι στην πράσινη χούντα του ΠΑΣΟΚ. Αιωνία σου η μνήμη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This