Άλλαξε ζωή και επιστρέφει ο Δημήτρης Σταρόβας: Η επετειακή παράσταση και τα μαθήματα κιθάρας

Έχασε 30 κιλά και έκοψε το κάπνισμα μετά από 40 χρόνια! Τι ετοιμάζει

Must Read

Συγκλονιστικός για ακόμη μια φορά είναι ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το εγκεφαλικό το οποίο υπέστη τον περασμένο Μάιο και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ταλαντούχος μουσικός συνεχίζει το μακρύ ταξίδι της θεραπείας ώστε να επανέλθει σταδιακά. Την ίδια στιγμή προγραμματίζει την ζωή του και τις δραστηριότητες του.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Youtube θέλησε να μοιραστεί τις εξελίξεις με την υγεία του αλλά και να αναφέρει πως τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει μαθήματα κιθάρας. Όπως τονίζει δεν έχει κανένα κινητικό πρόβλημα ενώ μένει να αποκατασταθεί η ομιλία του. Παράλληλα, λέει πως σε ένα άλλο βίντεο θα περιγράψει την περιπέτεια που πέρασε ως παράδειγμα σε όσους δεν προσέχουν τον εαυτό τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γεια και χαρά σε όλους. Ελπίζω να με θυμάστε… Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά γιατί πρώτα απ’ όλα σε ότι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, παρεμπιπτόντως, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω παιδιά να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα. 

Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Από την αρχή που βρέθηκα στο νοσοκομείο μέχρι και πρόσφατα. Νομίζω παιδιά ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη. Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο, όπως είπαμε και πριν θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά είναι, όπως βλέπετε βρίσκομαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο, για τον χειμώνα γενικότερα όπου στις αρχές περίπου του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και εδώ στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική, από τον Σεπτέμβριο όλα αυτά

Να μην σας κουράζω άλλο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κουράζομαι. Όταν μιλάω παιδιά για αρκετή ώρα νιώθω σαν να έσκαβα ένα πράγμα… Τέλος Πάντων… Λοιπόν… Συνοψίζοντας, δουλεύουμε πυρετωδώς, προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη που θα μπούμε σε μια κανονική ροή. Όσο μπορούμε έτσι; Να είστε καλά».

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλες δηλώσεις του στο Tlife o Δημήτρης Σταρόβας επιβεβαίωσε πως θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ» που γίνεται προς τιμήν του στην οποία δεν θα συμμετάσχει επί σκηνής αλλά θα δώσει το παρών.

«Είμαι λίγο αγχωμένος, η χαρά μου όμως είναι μεγάλη, δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου (στην παράσταση), δυσκολεύομαι και να μιλήσω», είπε.

Όπως ανέφερε στην δημοσιογράφο, έχει χάσει 30 κιλά μέσω της υγιεινής διατροφής ενώ έχει κόψει και το κάπνισμα μετά από 40 χρόνια. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε επίσης και στην σύντροφό του, Άννα Σταθάκη η οποία βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This