Πρώτη σουίτα παραλία η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα στο Μοναστήρι της Πάρου

Must Read

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα εθεάθησαν πρώτη σουίτα παραλία στο Μοναστήρι της Πάρου. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» απαθανάτισε την όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό και τον γοητευτικό Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα αγαπημένο της σε στιγμές χαλάρωσης (και αγκαλιάς!) σε πλαζ, από τις πλέον κοσμικές του κυκλαδίτικου προορισμού.

Ζώντας στο φουλ το πρώτο καλοκαίρι τους ως ζευγάρι, οι δύο ερωτευμένοι έχουν «οργώσει» φέτος τα ελληνικά νησιά και όχι μόνο. Η Κρήτη, η Μύκονος, η Χίος, η Τζια αλλά και η Ιμπιζα είναι μόνο κάποια από τα μέρη που επισκέφθηκαν, απολαμβάνοντας το φλογερό πάθος τους, σε συνδυασμό με πολυτελείς διακοπές. Από τους τελευταίους προορισμούς που βρέθηκαν οι δυο τους ήταν η κοσμοπολίτικη Πάρος, όπου διασκέδασαν και με το παραπάνω, κάνοντας μέχρι και water sports και ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στα προσωπικά τους social media.

Ο φακός της «Espresso» τούς πέτυχε, ωστόσο, σε μια πιο cool φάση: να είναι αραχτοί σε μια σουίτα, όπως λέγονται οι διπλές και άνετες ξαπλώστρες που μοιάζουν με κρεβάτια, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, στην παραλία Μοναστήρι.

Φορώντας, προφανώς, τα μαγιό τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ήταν αγκαλιασμένοι και είτε χάζευαν τη θάλασσα είτε ασχολούνταν με τα κινητά τους ή αντάλλαζαν τρυφερότητες, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα εκείνων που τους αναγνώρισαν και είχαν «καρφωθεί» πάνω τους.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Έκραξαν την Αθηνά Οικονομάκου για τις διακοπές διαρκείας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This