Παντρεύτηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια – Δείτε τι θα ακολουθήσει

Must Read

Το αστέρι του NBA και σημαιοφόρος της χώρας μας στους ολυμπιακούς αγώνες παντρεύτηκε το πρωί της Κυριακής την σύντροφο του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino και ετοιμάζονται για το γαμήλιο πάρτι τους.

Το πρωί της τελέτης το ζευγάρι παντρεύτηκε σε διπλή τελετή, μία Ορθόδοξη και μία καθολική καθώς η σύζυγος του Γιάννη δεν είναι χριστιανή ορθόδοξη. Στην τελετή και στις επικείμενες εκδηλώσεις ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Ο Λεμπρόν Τζέιμς και πολλοί άλλοι αστέρες του ΝΒΑ καθώς και Έλληνες καλαθοσφαιριστές και δημόσια πρόσωπα σύμφωνα με πηγή του ΣΚΑΙ. Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι πόσοι από τους καλεσμένους παρευρέθηκαν στον γάμο και πόσοι θα βρίσκονται στη γαμήλια δεξίωση.

Το ζευγάρι το οποίο έχει ήδη 3 παιδιά, βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Ελλάδα για τον γάμο του και το τελευταίο τριήμερο έχει πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσει τον αιώνιο δεσμό του, συμπεριλαμβανομένου και ενός παραδοσιακού Νιγηριανού πάρτι που είχε ως σκοπό την ανάδειξη των ριζών της οικογένειας Αντετοκούνμπο, η οποία προέρχεται από την Νιγηρία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχίσουν. Όπως είδα όμως ένας τέτοιος γάμος δεν ενδιέφερε και πολύ τα ΜΜΕ αντίθετα με έναν άλλο “γάμο”…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This