Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την MVP της καρδιάς του Μαράια σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Costa Navarino

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ο πρωθυπουργός, οι ιδιοκτήτες των Μπακς, παίκτες του ΝΒΑ η Σερένα Γουίλιαμς - Κουμπάρος ο συμπαίκτης του Κρις Μίντλετον, κοντά στο ζευγάρι και ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς

Must Read

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο «Costa Navarino», παρουσία δεκάδων υψηλών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε ο… all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ολοκληρώνοντας το τριήμερο glam «γλέντι» που διοργάνωσε ο «Greek Freak» για τους VVIP καλεσμένους του!

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα ΜΜΕ (σ.σ.: Ο Ελληνας αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς θέλησε εξαρχής να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες του χλιδάτου γάμου του), ο θρησκευτικός γάμος του Γιάννη με την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των τριών παιδιών του έγινε χθες το πρωί σε παραλία του «Costa Navarino» στην Πύλο, σε μία διπλή μάλιστα τελετή, καθώς ο «Greek Freak» είναι ορθόδοξος, ενώ η αγαπημένη του καθολική.

Η γαμήλια δεξίωση με θέα τον ιστορικό όρμο του Ναυαρίνου, κατά πληροφορίες, άρχισε γύρω στις 7 το απόγευμα, ώρα που επιλέχθηκε προσεκτικά, ώστε η δύση του ήλιου να προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή του, θέλοντας να είναι παρόντες στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του!

Ανάμεσα στους 200 προσκεκλημένους, εκ των οποίων οι περίπου 30 θεωρούνται VVIP (Very Very Important Person), ήταν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έφτασε στο Ακτιο με το αεροπλάνο του, οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, που είχαν δηλώσει στο παρελθόν ότι γνώρισαν και αγάπησαν την Ελλάδα χάρη στον δικό μας Γιάννη, και ο Κρις Μίντλετον, ένας από τους καλύτερους φίλους και συμπαίκτες του «Greek Freak» στα «Ελάφια», που ήταν και κουμπάρος στον γάμο.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον τελευταίο να κάνει βόλτες στην Πύλο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Παράλληλα, προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Ελληνας χάλκινος ολυμπιονίκης του Παρισιού Εμμανουήλ Καραλής και συμπαίκτες του Γιάννη από την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ. Εξάλλου, από την Παρασκευή βρέθηκαν στη Μεσσηνία και ο προπονητής της Εθνικής Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους. Την ίδια ώρα, πληροφορίες ήθελαν την παγκοσμίου φήμης πρώην επαγγελματία τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς να παρευρέθηκε στον γάμο του αγαπημένου ζευγαριού, όμως τα «σενάρια» που ήθελαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να δίνει και εκείνος το «παρών» μάλλον αποδείχθηκαν… επιστημονικής φαντασίας, αφού ο Γάλλος επιθετικός είχε υποχρεώσεις την ίδια ημέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος, το ζευγάρι κάλεσε στον γάμο του και λίγα άτομα από τη γειτονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια, τα οποία βοήθησαν τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα, καθώς και αθλητές που αγωνίστηκαν με τα… ΑntetokounBros (σ.σ: αδέλφια Αντετοκούνμπο) στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Ο Λεμπρον Τζέιμς με την σύζυγό του
Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Μαρέβα
Η Σερένα Γουίλιαμς
Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου

Οι πιο διάσημοι καλεσμένοι κατέλυσαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», που προσφέρουν και υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin». Κάποιοι εξ αυτών απόλαυσαν μόνο μία διανυκτέρευση στη μεσσηνιακή γη, ενώ άλλοι αναμένεται να συνδυάσουν την πρόσκληση στον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι για τη γαμήλια δεξίωση είχε ευρεία γκάμα αναφορών, από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι καλεσμένοι είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν το πρώτο κρασί του «Greek Freak», αποτέλεσμα της σύμπραξής του, μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc., με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα που θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Μάλιστα, ο Γιάννης έχει επενδύσει πρόσφατα σε ελληνικούς οίνους της περιοχής και θα λανσάρει το συγκεκριμένο κρασί σύντομα και στην αγορά.

Το glam τριήμερο που διοργάνωσε το ζευγάρι για τους συγγενείς και τους φίλους του ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στην Πύλο, η οποία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του φαντασμαγορικού γάμου με «αέρα» Χόλιγουντ.

Οι απαιτήσεις του ζευγαριού για ιδιωτικότητα ήταν εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφάλιζαν ότι κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει στο «Costa Navarino», εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό της δεξίωσης. Μάλιστα, όσοι εργάστηκαν για τον γάμο φέρονται ότι υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής των νεονύμφων -πλέον-, ενώ οι καλεσμένοι δεν έφεραν μαζί τους κινητά.

Ο Γιάννης και η Μαράια, που θήτευσε και η ίδια στον αθλητισμό ως βολεϊμπολίστρια, γνωρίστηκαν το 2016 και εκτός του ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα, έχουν ήδη τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Ξέφρενο πάρτι στα λευκά και η βραδιά της… Νιγηρίας

Οι εορτασμοί για τον παραμυθένιο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ άρχισαν την περασμένη Παρασκευή με ένα white party (σ.σ.: το dress code απαιτούσε αυστηρά λευκό χρώμα για τους καλεσμένους) και συνεχίστηκαν την επομένη με ένα Nigerian party, με παραδοσιακές ενδυμασίες και σχετικά έθιμα από τη χώρα καταγωγής του «Greek Freak».

Το ζευγάρι κατά την άφιξή του στο white party

Πιασμένοι χέρι χέρι και ντυμένοι στα λευκά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την αγαπημένη του κατέφτασαν με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου για το White Party, με το οποίο άρχισαν οι εκδηλώσεις για τον γάμο του Ελληνα σούπερ σταρ του NBA με τη γυναίκα της ζωής του. Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλο το βράδυ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και πυροτεχνήματα. Τα λευκά κοστούμια που φορούσαν ο Γιάννης, τα αδέλφια του και οι καλεσμένοι στην εκδήλωση επιμελήθηκε ο σχεδιαστής και προσωπικός φίλος του γαμπρού Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος έραψε και το κοστούμι του ηγέτη των Μπακς.

Το Nigerian Party που έδωσε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του το Σάββατο είχε ως θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου σταρ του NBA, με συνέπεια να «πρωταγωνιστήσουν» οι παραδοσιακές ενδυμασίες. Ειδικότερα, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, δίνοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

(Πηγή: Εφημερίδα Espresso)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This