Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Must Read

Ο θρυλικός 77χρονος κιθαρίστας των Queen, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη σήμερα (04/09) μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, δηλώνοντας ωστόσο ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα. Το εγκεφαλικό επεισόδιο τον άφησε ανίκανο στην αρχή να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι.

 

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», είπε, κουνώντας τα δάχτυλά του για έμφαση. «Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που ανέφερα, συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα και το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο», τόνισε.

 

«Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά δεν θέλω τον οίκτο», ανέφερε ο Μπράιαν Μέι.

Διαβάστε ακόμα: Ανησυχία για την υγεία του Έλτον Τζον: «Έχω περιορισμένη όραση»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This