Τι λέει η Βίκυ Λέανδρος σχετικά με το εξώδικο του πατέρα της

Τι αποκαλύπτει για την σχέση τους

Must Read

Την σιωπή της «έσπασε» η Βίκυ Λέανδρος σχετικά με το εξώδικο που της έστειλε ο πατέρας, Λεό σύμφωνα με το οποίο της απαγορεύει να τραγουδήσει τα κομμάτια του στην συναυλία της, στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ο οποίος «έκλεισε» τα 101 τον περασμένο Αύγουστο, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Espresso κάνοντας μια κατάθεση ψυχής για την ζωή του και την πορεία του ενώ μίλησε και για την δικαστική διαμάχη με την κόρη του.

Το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Ηλία Μαραβέγια:

Η Βίκυ Λέανδρος πραγματοποιεί την τελευταία περιοδεία της, προτού ολοκληρώσει τη διαδρομή της στο τραγούδι, και στις 6 Σεπτεμβρίου πρόκειται να εμφανιστεί στο Ηρώδειο. Η αλήθεια είναι πως προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως στο δελτίο Τύπου για τη συναυλία το όνομά σας δεν αναφέρεται στους συνθέτες των οποίων θα ερμηνεύσει κομμάτια.

Πράγματι, ενημερώθηκα για το περιεχόμενο του δελτίου Τύπου και άκουσα και ένα σποτ για την προώθηση της συναυλίας προς τα τέλη Ιουλίου, και το γεγονός με λύπησε πολύ. Δηλαδή διοργανώνεται μία συναυλία με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Βίκυς, αλλά το όνομά μου δεν κρίνεται άξιο αναφοράς μεταξύ των συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκε, παρότι οι περισσότερες εξ αυτών φέρουν την υπογραφή μου; Δεν μπορώ παρά να θεωρήσω την παράλειψη αυτή σκόπιμη. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει… Οπως και να έχει, όμως, μία τέτοια παράλειψη θίγει τόσο εμένα όσο και το έργο μου, και με προσβάλλει. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα αυτή τη φορά να στείλω εξώδικο, μέσω του δικηγόρου μου, στη διοργανώτρια εταιρία και στον αρμόδιο οργανισμό δικαιωμάτων, με το οποίο ζήτησα να μην εκτελεστούν συνθέσεις που έχω δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει, στο πλαίσιο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Τώρα μαθαίνω ότι προσπάθησαν εκ των υστέρων να τα «μπαλώσουν», γιατί, προφανώς, αντιλαμβάνονται ότι συναυλία με τις μεγάλες επιτυχίες της Βίκυς χωρίς τα τραγούδια μου δεν γίνεται. Παρ’ όλα αυτά, την απόφασή μου αυτή για απαγόρευση δεν την ανακαλώ. 




Τι λέει η Βίκυ Λέανδρος

Μιλώντας στο περιοδικό Hello η ερμηνεύτρια αναφέρει πως το εξώδικο δεν αφορά εκείνη αλλά την εταιρεία που διοργανώνει την συναυλία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής».

Σχετικά με την σχέση τους λέει:

«Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου».

Η Βίκυ Λέανδρος σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι και την συμβολή του πατέρα της.

«Όταν ήμουν πολύ μικρή, οι γονείς μου δεν με ενθάρρυναν καθόλου να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ο πατέρας μου ήταν αρχικά τραγουδιστής και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στη σύνθεση και στην παραγωγή. Και έτσι κάναμε μια δοκιμή, ήταν και για μας σαν ένα ωραίο αστείο. Μπήκαμε στο στούντιο, κάναμε ένα δισκάκι και τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και εκείνος με βοήθησε.

Ήταν ο πατέρας μου ως συνθέτης πολύ καλός, εγώ πάλι με τη φωνή μου, και η παραγωγή του ήταν πολύ προχωρημένη. Αλλιώς, να σας πω την αλήθεια, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο», κατέληξε η Βίκυ Λέανδρος στο περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This