«Μόνο κάποιες σαύρες δεν έχουν φύλο»: Χαμός με την παρέμβαση του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα στην παράσταση Σεφερλή

Σχολίασε την περιβόητη non binary gender ατζέντα που προωθείται διεθνώς

Must Read

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας παρακολούθησε την παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο», του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία υπήρξαν σατιρικά νούμερα για την περιβόητη non binary gender ατζέντα που προωθείται διεθνώς.

Λίγο πριν τελειώσει η παράσταση ο κωμικός ηθοποιός έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Σούρα για ένα σχόλιο και εκείνος είπε από μικροφώνου «τα βιολογικά φύλα είναι δύο: άντρας και γυναίκα», αποσπώντας τα ένθερμα χειροκροτήματα των θεατών.

Και συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας:

«Η κοινωνία έχει εξελιχθεί και σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων για τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς τους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα βιολογικά φύλα. Τα φύλα είναι δύο: άνδρες και γυναίκες. Μόνο κάποιες σαύρες, τα ιγκουάνα δεν έχουν φύλο και αυτό μεταβάλλεται με τη θερμότητα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This